gphaber

Aziz Yıldırım moral bozdu

SPOR

Aziz Yıldırım moral bozdu

Başkan Aziz Yıldırım’ın cuma günü yapılan şike davası duruşmasından sonra talep ettiği tahliye kararına hakimlerin red cevabı vermesi, Trabzonspor maçına hazırlanan Fenerbahçeli oyuncuların moralini bozdu.

Karardan hayli etkilenen ve ligdeki önemli Trabzonspor maçı öncesi düş kırıklığı yaşayan futbolcuların tamamının kafalarını bu duruma çevirmesi teknik kadroyu ve yönetimi harekete geçirdi. Yöneticiler ve Teknik Direktör Aykut Kocaman, oyuncuların moral bozukluğunu üzerlerinden atıp, maçı düşünmeleri için olağanüstü çaba harcamaya başladı.

Deplasman karnesi zayıf


Fenerbahçe’nin bu sezon deplasman karnesi zayıf. İç sahada yakaladığı başarıyı deplasmanda elde edemeyen sarı-lacivertliler, dış sahada son 13 maçın sadece 3’ünden galip ayrıldı. Fenerbahçe toplam 26 puan yitirirken, sadece 13 puan toplayabildi. Ligin 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalınca 12 maçlık rekor serisi sona eren sarı-lacivertli ekip, sadece 15. haftada Bursaspor, 20. haftada Manisaspor ve 30. haftada Ankaragücü deplasmanlarında 3 puana ulaştı.



Kaynak : //www.spor3.com/aziz-yildirim-moral-bozdu-1269947h.htm#ixzz1qnIiod6d
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.