gphaber

Beraberliğe galibiyet primi

SPOR

Beraberliğe galibiyet primi

Sarı kırmızılılar, derbi zaferi için belirlediği 20’şer bin dolarlık primi beraberliğe rağmen değiştirmeyince futbolcular büyük sevinç yaşadı.

G.SARAY, Kadıköy’de kazanamasa da yönetim oyunculara galibiyet primi vermeyi kararlaştırdı. 9 puanlık farkı koruyarak normal sezonun bitimine 3 hafta liderliği garantileyen sarı kırmızılılarda yönetim, derbi beraberliğine galibiyet primi verince futbolcular sevince boğuldu.

20’şer bin dolar prim alacak olan sarı kırmızılılarda oyuncuların yüzü gülerken yönetici Abdürrahim Albayrak, “Bu prim sonuna kadar hak ettiler. Hepsine helal olsun. Bu takımla gurur duyuyoruz. G.Saray adına yakışan muhteşem bir oyun oynadılar. Galibiyeti kaçıran taraftık. Ligin sonunda da şampiyon olmak istiyoruz. Futbolcusuyla, yöneticisiyle, taraftarıyla kenetlenmiş bir camiayız” dedi.

Saracoğlu’nda Balta’sını çıkarıyor

KADIKÖY’deki derbide G.Saray’a puan kazandıran golü atan Hakan Balta’nın ilginç bir özelliği var. Tecrübeli solbek, sarı kırmızılı forma altında son 3 yılda sadece 3 gol atarken bunlardan 2’sini Şükrü Saracoğlu Stadı’nda F.Bahçe filelerine bıraktı. Bu yıl ilk sez siftah yapan 2009-10 sezonunu da tek golle tamamlayan Hakan Balta, o yıl 10. haftada oynanan ve 3-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona eren maçta takımının tek golünü atmıştı. (Hürriyet)



Kaynak : //www.spor3.com/beraberlige-galibiyet-primi-1247709h.htm#ixzz1pY9m7D99
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.