gphaber

Beşiktaş için teklifleri geri çevirmiş !

SPOR

Beşiktaş için teklifleri geri çevirmiş !

Kartal’ın eski teknik patronu “O kadar zorluğa rağmen hayatımdan memnun olduğumu söyledim. Teklifleri geri çevirdim. Taraftarımızın önünde yaşadığım hiçbir anı dünyada satın alacak para yok” dedi.

Üst üste gelen başarısız sonuçların ardından görevinden alınan Carlos Carvalhal, Lig TV’ye konuştu. Portekizli teknik adam “Devre arasında iki teklif aldım. Ben o zaman ‘Şu an cennetteyim’ dedim. O kadar zorluğa rağmen hayatımdan memnun olduğumu söyledim. Teklifleri geri çevirdim. Taraftarımız önünde yaşadığımız hiçbir anı dünyada satın alacak para yok. Stattaki atmosferi yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum” ifadelerini kullandı. Carvalhal teklif alırsa ilk seçiminin her zaman Türkiye olacağını dile getirirken 2. yarı kötü gidişi yönetimdeki çalkantılara bağladı. Portekizli çalıştırıcı “Ocak ayında rüzgar tersine döndü. Sırtımı dayadığım iki kişi vardı. Takım dışı problemleri Ahmet Bulut çözüyordu, Cengiz Zülfikaroğlu da takım içinde dayandığım kişiydi. Zülfikaroğlu ve Yıldırım Demirören kulüpten çıkınca ben ve takımım çok yalnız kaldık” diye konuştu

‘TAYFUR İÇİNE KAPANIK’
Tayfur Havutçu ile diyaloğu sorulan Carlos Carvalhal şu yanıtı verdi: Tayfur yapı olarak sakin, içine kapanık birisi. Sorunumuz olmadı. Sportif direktör de yönetim olmadan bir şey yapamazdı. Ona yeni görevinde başarılar dilerim.

‘ÇETE YOKTU’

Carvalhal “Portekiz çetesi var mıydı?” sorusuna “Yoktu. Aynı dili konuşan oyuncuların bir arada olması normal. Ersan, Ernst ve Ekrem de play-station oynamayı çok severdi. Onlar da birbirine yakınlardı” dedi. En çok üzüldüğü maçın kupadan elendikleri Boluspor karşılaşması olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, “Türkler buradaki futbolla gurur duymalı. Avrupa’nın Türkiye’den öğreneceği çok şey var” diyerek sözlerini tamamladı.



Kaynak : //www.spor3.com/besiktas-icin-teklifleri-geri-cevirmis--1276666h.htm#ixzz1rBf9w39i
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.