gphaber

Beşiktaş maçının önemini biliyorum

SPOR

F.Bahçe taraftarına Beşiktaş derbisi öncesinde Moussa Sow’dan mesaj var...

  FBTV’ye konuşan Senegalli yıldız, “Dia bu maçın öneminden, F.Bahçe için ve taraftarlar için çok büyük önem taşıdığından bahsetti. Çok iyi hazırlanmamız gerektiğinden bahsetti.

Hem Beşiktaş hem de maçın önemiyle ilgili bilgiler verdi. Özellikle ben maçın öneminin farkındayım. Biliyorum ki bütün F.Bahçe taraftarları ve camia dört gözle bu maçı bekliyor. İyi bir netice bekliyorlar. Biz de onların beklentilerine karşılık vermek için var gücümüzle sahada Beşiktaş’a karşı mücadele edeceğiz. Sahada terimin, gücümün son damlasına kadar her şeyi vereceğime söz veriyorum” dedi. Sow İstanbul’a gelişiyle ilgili olarak da, “Çok sıcak bir şekilde karşılandım, hiç bu kadarını bekliyordum. Tesisler çok güzel dört dörtlük, Lille’in tesislerinden sonra burası çok farklı” dedi.


Stoch’tan derbi alışverişi!


Fenerbahçe’nin son haftalardaki parlayan yıldızı Miroslav Stoch, Beşiktaş derbisi öncesinde İstinye Park’ta stres attı. Slovak yıldız dün öğlen saatlerinde yanında iki bayanla birlikte geldiği alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.