gphaber

Beşiktaş'a 300 bin liralık dava

SPOR

Beşiktaş'a 300 bin liralık dava

Geçen yıl oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçını izlerken tribünden düşerek ağır yaralanan Beşiktaşlı taraftar Özge Şahin, kulübe 300 bin TL'lik tazminat davası açtı. Bir ayda 3 ameliyat geçiren genç kadın, 'Benimle ilgilenmediler' dediği kulübün 250 bin liralık teklifini de geri çevirdi.
Beşiktaş taraftarı 28 yaşındaki Özge Şahin, 20 Şubat 2011'de oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini izlemek için FİYAPI İnönü Stadyumu'na gitti. Şahin maçı kale arkasından izlerken Beşiktaş ilk yarının son dakikalarında gol attı. Bu sırada yaşanan sevinç gösterileri sırasında sıkışan Özge Şahin dengesini kaybedip korkulukların üzerinden sırt üstü yere çakıldı. Taksim İlkyardım Hastanesi'ne götürülen genç kadının sol bacağı ve kaburgalarında birden fazla kırık olduğu tespit edildi.

HAYATIM KARARDI
Bir ay içinde 3 ameliyat geçirmek zorunda kalan ve yaşadığı sıkıntılar nedeniyle psikolojik tedavi gören genç kız, Beşiktaş Spor Kulübü'ne 150 bin maddi 150 bin manevi toplam 300 bin TL'lik tazminat davası açtı. İstanbul 5. Asliye hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın 2. duruşması salı günü görüldü. Kazadan sonra hayatının karardığını iddia eden Özge Şahin, kulüp yöneticilerine tepkili. "3 gün boyunca ayağıma müdahale etmeden kulüp doktoru gelecek diye beklettiler" diyen Şahin, bu sırada olay hakkında stat görevlileri tarafından herhangi bir raporun tutulmadığını söyledi.

Şahin, "Başka hastaneye sevk edildim. Bir ayda 3 ağır ameliyat geçirdim. İlk ameliyatım 5 saat sürdü. Diz kapağımla kaval kemiğim 4 cm kopmuştu. Platin taktılar ve kemik dolgusu yaptılar. Diz kapağımda hâlâ risk var. Psikolojim bozuldu. Ayrıca bunun için 2 buçuk ay hastanede yattım. Sigortam yok. Bütün masraflarımı kendim karşıladım" dedi.

'250 BİN TL TEKLİF ETTİLER'
Dava açtıktan sonra ilk duruşma öncesi kulüp avukatlarının kendisine 250 bin lira para teklif ettiğini söyleyen Özge Şahin, "Bacağım iyileşmedi. Ayağımda 12 tane platin çivi duruyor. Protezim şişiyor ve ağrı yapıyor. Hayatım boyunca da ağrıyacak. Tedavim devam ettiği için parayı çevirdim" diye konuştu.

Derdim para değil

Özge Şahin derdinin para olmadığını belirterek "Yeter ki bacağım iyi olsun. Hayatım allak bullak oldu. Benim için her şeyden önemli ayak sağlığım. Çok güzel bir hayatım vardı mahvoldu. İşimden oldum. Çalışamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. Bir gün yürüsem 20 gün yatıyorum. Bu o kadar zor bir durum ki? Buna rağmen kulüpten hiç kimse ilgilenmiyor. İkinci duruşma oldu. Hakim soruyor; 'Fi-Yapı İnönü stadı kime aittir' diye bu bile cevaplanamıyor. Çok merak ediyorum kimdir bunun sorumlusu."

(Nesrullah SONAY/BUGÜN)



Kaynak : //www.spor3.com/besiktasa-300-bin-liralik-dava-1268611h.htm#ixzz1qgSEl741
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.