gphaber

Beşiktaş'a taze kan

SPOR

Beşiktaş'a taze kan

Portekizliler başta olmak üzere kadrodaki birçok isimle yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, transfer listesindeki isimler için girişimlerine başladı.
Kartal'ın hedefindeki ilk oyuncu bu sezon kariyerinin altın çağını yaşayan Sivassporlu orta saha oyuncusu Erman Kılıç. Sözleşmesinde '750 bin TL bonservis bedeli karşılığında serbest kalır' maddesi bulunan solak futbolcu için öncelikle Sivasspor'la masaya oturulması planlanıyor. Beşiktaş'ın listesinin ikinci sırasında ise Gençlerbirliği'ndeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yasin Öztürk var. Genç kanat oyuncusunun maliyetinin düşüklüğü Fikret Orman ve ekibinin işini kolaylaştıran bir faktör. Başkent ekibine 500 bin Euro ödenmesi halinde bonservisi alınacak genç yıldız için Başkan Fikret Orman'ın bizzat Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la görüşmesi bekleniyor.

Erman: "Beşiktaş'ta oynamak isterim"

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Sivassporlu Erman Kılıç, TRT Spor'a konuştu: "Ben de hak ettiğim yerde olmak istiyorum."

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan yıldız futbolcu konuyla ilgili şunları söyledi: "Sivasspor'la olan sözleşmemde bir yıllık opsiyonum kaldı. Onda da üç büyük kulübün 750 bin TL getirmesi halinde serbest kalır maddesi var. Bu da kulüplerin iştahını kabartmıştır diye düşünüyorum. Tabii ki ben de her futbolcu gibi Beşiktaş'ta oynamak isterim. Hak ettiğim yerde olmak istiyorum. Bu sezonunu iyi geçirdim ve bunun da transferimin düşünülmesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Bir iki gün içinde transfer konusu netleşecek."

Milliyet


Kaynak : //www.spor3.com/besiktasa-taze-kan-1334212h.htm#ixzz1urCegoSo
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.