gphaber

Beşiktaş'ı taşıyan adam

SPOR

Beşiktaş'ı taşıyan adam

Almeida gol atamadı, Simao düşüş yaşadı, Quaresma kadro dışı kaldı. Ancak Manuel Fernandes tüm zor günlerde sahneye çıktı, istikrarlı görüntüsüyle 'Çete'nin en verimli üyesi olmayı başardı.
Beşiktaş’a imza attığı günlerde, vatandaşlarının gölgesinde kalmıştı Manuel Fernandes... Valencia’nın 18 milyon Euro ödeyip renklerine bağladığı, sakatlığı nedeniyle İnter’e transferi son anda yatan Portekizli yıldız, Schuster döneminde zaman zaman ilk 11’de de şans bulamıyordu. Ancak günler geçtikçe ne Simao, ne Quaresma, ne de Hugo Almeida’nın Beşiktaş’a onun kadar faydası olmadığı ortaya çıktı.Yaptığı ortalarla duran toplara hayat veren Manuel Fernandes, bu sezon ligde 4 gol, 8 asistin altına imzasını atmayı başardı. Avrupa Ligi’nde Siyah-Beyazlılar’ın son 16 takım arasına kalmasında önemli rol oynayan ‘Manu’ lakaplı yıldız, ligde büyük bir heyecanla beklenen Play-Off maçları öncesinde iddialı konuştu.

‘Kendimizi kanıtlayacağız’

Fernandes, “Quaresma kıskanmasın ama Manisaspor maçında en güzel golü ben attım! Yoğun fikstür nedeniyle zorlu bir sezon yaşadık. Atletico Madrid’e elendikten sonra böylesine bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Rakiplerimizle kısa bir süreliğine de olsa aynı tempoda oynayacağız. Play-Off maçları bizim için kendimizi kanıtlama anlamı taşıyor” yorumunu yaptı. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/besiktasi-tasiyan-adam-1251892h.htm#ixzz1pmJXEGfL
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.