gphaber

Bilic'ten Kartal'a mesaj var

SPOR

Bilic'ten Kartal'a mesaj var

Yeni teknik direktörünü arayan Beşiktaş'a Hırvatistan'dan mesaj geldi. Slaven Bilic, “Teklifler aldığım doğru, belki bir takıma imza da atarım. Ancak Hırvatistan'ı yarı yolda bırakmayacağım” dedi.
Başarısız performansı sonrasında Carlos Carvalhal’ın biletini kesen Fikret Orman yönetimi, yeni teknik direktörü için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kara Kartallar’da gündeme gelen isimler arasında ise Hırvatistan Milli Takımı’nın başarılı teknik direktörü Slaven Bilic bir adım öne çıkıyor. Renkli kişiliği, hırslı karakteri ve karizmatik yapısıyla Beşiktaşlılar’ı heyecanlandıran bir isim olan Bilic, Hırvat medyasına yaptığı açıklamalarla Beşiktaş’a gelebileceğinin sinyallerini verdi.

‘Teklifleri değerlendireceğim’

Hırvat medyasına konuşan Bilic, “Hırvatistan’la 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı düşünüyorum. Ancak aynı zamanda profesyonel bir teknik direktörüm. Ayrıca son bir ay içerisinde öneriler aldığım da doğru. Bu teklifleri değerlendirmeyi de ciddi şekilde düşünüyorum. Ayrılsam da, Euro 2012 sonuna kadar önceliğim Hırvatistan Milli Takımı olacak” yorumunu yaptı.

Carvalhal: En zor günlerim

Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Carlos Carvalhal, kariyerinin en zor günlerini Beşiktaş’ta geçirdiğini söyledi. Portekizli çalıştırıcı, “Yönetimsiz günlerde büyük sıkıntılar yaşadık. Doğrusunu söylemek gerekirse kariyerimde hiç böyle zorlu günler geçirmemiştim” ifadesini kullandı. Ligin ikinci yarısındaki düşüş ve ilginç açıklamaları sonrasında, yeni yönetim Carvalhal’la yolları ayırma kararı almıştı.



Kaynak : //www.spor3.com/bilicten-kartala-mesaj-var-1264872h.htm#ixzz1qUsOvdeU
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.