gphaber

Borç 251.9 milyon dolar

SPOR

Borç 251.9 milyon dolar

Başkan Ünal Aysal, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Borcun yükselmesi durdurulmuş, azaltma süreci hız kazanmaya başlamıştır. Göreve geldiğimizde toplam borç-alacak farkımız 315 milyon Dolar’dı. Bunu 251,9 milyon Dolar’a indirdik. 850 milyon Dolar olan teminatlar, 531 milyon Dolar’a çekilmiştir. 252 milyon Dolar olan temlikler 101 milyon Dolar seviyesine inmiştir.” Başkan Yardımcısı Refik Arkan ise “Yüzde 28.35 oranında hisse satılması sonucu, şirketimizin halka açıklık oranı yüzde 44.96’ya kadar çıkmış, karşılığında 165.4 milyon lira nakit girişi sağlanmıştır” açıklamasını yaptı.

‘Transferde çalışma var’
Başkan Ünal Aysal, futbol takımı için yeni sezon planlamalarının başladığını söylerken, “Futbolda bizi bekleyen yurt dışı başarılar için yeni takviyeler gerektiği açık. Fatih Terim’le bir çalışma içindeyiz. Dünyanın dört bir yanında arkadaşlarımız araştırmalar yapıyor. Bu çalışmalar bize gelecek yıllarda ekonomik başarı da getirecek. Son 7-8 yılda içi boşalan ve çok zayıflayan altyapı faaliyetlerimizin süratle onarılması için çaba saba sarf ediyoruz” dedi.

Gürbüzer’e ‘Azize’ tepkisi!

Divan Kurulu üyelerinden Faruk Gürbüzer, zaman zaman yaptığı ilginç çıkışlara bir yenisini ekledi. Gürbüzer, konuşmasının bir bölümünde Fenerbahçe’den bahsederken, cezaevinde bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım için, ‘Azize’ ifadesini kullandı. Bunu birkaç kez tekrarlayınca araya giren Divan Kurulu Başkanlığı, Gürbüzer’i sert şekilde uyardı. Faruk Gürbüzer ise “Herkes bu şekilde hitap ediyor kendisine. Bilinmeyen bir şey değil. Ne var bunda?” diyerek şaşırttı.



Kaynak : //www.spor3.com/borc-251.9-milyon-dolar-1269944h.htm#ixzz1qnKTWoWE
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.