gphaber

''Bu çocuklar bunları hak etmiyor''

SPOR

''Bu çocuklar bunları hak etmiyor''

Ali Yıldırım, derbi sonrası Kocaman ile oyuncuları eleştiren Temelli ve Kamer’e yüklendi. Galatasaray Başkanı’na da sert çıkan Fenerbahçeli yönetici, “Ünal Aysal ayıp ediyor. Tribüne oynuyor, o sözler bir büyük kulübün başkanına yakışıyor mu?” dedi.

FENERBAHÇE Yöneticisi Ali Yıldırım, Galatasaray ile berabere kaldıkları maçtan sonra futbol takımı ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın eleştirilmesinin doğru olmadığını söyledi. Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Ali Yıldırım, Ömer Temelli ve Cihan Kamer’in eleştirileriyle ilgili soru üzerine, “İki yönetici de ayıp etti. Çok büyük hata yaptı. Ömer Bey’le konuştum, bana hata yaptığını söyledi” dedi.

Fenerbahçe’nin hakkı gasp edildi

YAŞANANLARIN unutulup, futbol takımının eleştirildiğini anlatan Yıldırım, “F.Bahçe işgal zamanı Harrington Kupası’nı almış. O kupanın oyuncularını, teknik direktörünü ne kadar eleştirmekte kendinizde hak görüyorsanız, bu futbol takımını ve antrenörünü de o kadar eleştirin. Bu çocuklar, antrenörler bunları hak etmedi” ifadelerini kullandı. Haklarının yendiğini söyleyen F.Bahçeli yönetici, “Bursa maçını oynayacağız, haftaya pazartesi mahkemeye gideceğiz. Futbola nasıl konsantre olacağız” dedi. 3 Temmuz’dan bu yana ciddi bir süreç yaşadıklarını kaydederek, şöyle konuştu: “Geçmiş hemen unutuluyor. F.Bahçe’nin G.Saray’ı yenememesi üzerine ‘Hoca yanlış yaptı, şu yanlıştı’ gibi yorumlar yapıyor. Biz 25 Temmuz’da geldik, toplantı yaptık. Başkanımız yoktu 2-3 yönetici vardı. 4 önemli oyuncuyla yolumuzu ayırdık.”

Aziz Yıldırım olsa 9 puan öndeydik

G.SARAYLILARIN tribüne oynadığını öne süren Ali Yıldırım, “Tribüne oynuyorlar. Ama şimdi Galatasaray başkanının açıklamalarını görüyorum, ayıp, G.Saray başkanına yakışmıyor. Ağabey olacağına, büyük olacağına... Ama Aziz Yıldırım başkaydı” şeklinde konuştu.
Play-off’ta 9’da 9 yapmak için sahaya çıkacaklarını belirten F.Bahçeli yönetici, başkan Aziz Yıldırım’ın yokluğunun hissedildiğini belirterek, “Başkanımız çok önemli bir figür. Aziz Yıldırım olsaydı bugün 9 puan önde olurduk” dedi.
Sözleşmesi biten isimlerle sezon sonu konuşacaklarını anlatan Ali Yıldırım şunları söyledi, “Emre neyse Selçuk da o. Önce oyunculardan kalmaları istenecek. F.Bahçe’de olmak istemeyen varsa çeker gider. Kimseyi gönderecek değiliz.” (Hürriyet)



Kaynak : //www.spor3.com/bu-cocuklar-bunlari-hak-etmiyor-1251210h.htm#ixzz1pjvFtAo0
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.