gphaber

Bu kez de yenemezsek havlu atarız

SPOR

A Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki 4. maçında bugün deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak. Milliler, ilk 2 iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda. Budapeşte’deki Ferenc Puskas Stadı’nda oynanacak maç TSİ 21.30’da başlayacak.

 Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler, dün ay yıldızlı ekibin Budapeşte’de kamp yaptığı otele giderek futbolculara moral verdi. Demirören, ay yıldızlı futbolculara Macaristan maçını kazanacaklarını inandığını belirtti.
Forvet sıkıntısı

A Milli Takım’ın forvet oyuncuları eleme grubundaki 3 maçta rakip kaleye sadece 4 isabetli şut atabildi. Hollanda, Estonya ve Romanya maçlarında görev alan Umut, Burak ve Mevlüt gibi gol ayaklarımız rakip kaleye gönderdikleri 4 isabetli şuttan yalnızca 1 gol çıkarabildi. 

Haydi Hollanda

DÜNYA Kupası elemelerinde Türkiye’nin yer aldığı D Grubu’nda 2 maç daha oynanacak. Grubumuzdan lider çıkması beklenen Hollanda, ikincilik yolundaki en büyük rakiplerimizden Romanya’ya konuk olacak. Karşılaşma TSİ 21.00’de başlayacak. Grubun diğer maçı saat 20.00’de Andorra ile Estonya arasında. Eleme gruplarında bu akşam 9 grupta toplam 25 karşılaşma oynanacak.

SAAT: 21:30
STAT: Ferenc Puskas
HAKEM: Daniele Orsato

MUHTEMEL KADROLAR

MACARİSTAN: Bogdan, Vanczak, Liptak, Elek, Varga, Korcsmar, Meszaros, Koltai, Hajnal, Zoltan Gera, Szalai
TEKNİK DİREKTÖR: Sandor Egervari

TÜRKİYE: Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Ömer Toprak, Semih Kaya, Hasan Ali, Tunay Torun, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Caner Erkin, Sercan Sararer, Umut Bulut
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.