gphaber

Bu kez oldu Nuri

SPOR

Bu kez oldu Nuri

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Apoel'i 3-0 yenen Real Madrid'de ilk 11'de maça başlayan Nuri Şahin bu kez Mourinho'nun gözüne girmeyi başardı.
Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında APOEL'i 3-0 yenerken milli oyuncumuz Nuri Şahin de karşılaşmaya ilk 11'de başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Kıbrıs deplasmanına giden Real Madrid'de Nuri Şahin sevinci yaşanıyor.

Maça ilk 11'de başlayan ve 86 dakika sahada kalan milli futbolcumuz ile ilgili konuşan Jose Mourinho; "Nuri oldukça iyiydi ve çok mutluydu. Real Madrid gibi bir takımda forma giymek için zor durumunu düzeltmeye çalıştı. Onun için ideal bir maçtı çünkü topa daha fazla sahip oldu." sözlerini kullandı

Real Madrid, Kıbrıs temsilcisi APOEL'i Benzema'nın 2 ve Kaka'nın golleriyle 3-0 yenerek büyük br avantaj sağlamıştı. (Sporx)

Real Madrid’in Kıbrıs çıkarması

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dün gece oynanan 2 çeyrek final karşılaşmasıyla sürdü

Gecenin merakla beklenen maçında kupanın sürpriz takımı Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi APOEL sahasında Real Madrid’i ağırladı. Tüm otoriteleri şaşkına çeviren APOEL İspanyol devi karşısında ise tutunamadı. Real rakibini 3-0 ile geçerek yarı finalin kapısını araladı. İlk yarısı golsüz biten mücadelenin 2. yarısında eflatun beyazlılar golleri arka arkaya buldu. 74’te Benzema perdeyi açarken, 82’de Kaka farkı 2’ye çıkardı. 90’da yine Benzema, Mesut’un asisitiyle sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi. Milli futbolcu Nuri Şahin de Real’de ilk 11’de görev aldı. Gecenin diğer maçında ise İngiliz ekibi Chelsea, Portekiz’de Benfica’yı 1-0 ile geçti, Londra’ya avantajla döndü. Mavilerin golünü 75. dakikada Torres’in pasını iyi değerlendiren Kalou attı.

Devler sahnede

Avrupa futbolunun zirvesi Şampiyonlar Ligi’nde heyecan bugün oynanacak çeyrek final karşılaşmaları ile devam edecek. TSİ 21.45’te başlayacak maçların ilkinde Milan sahası San Siro’da Barcelona’yı ağırlayacak. İkinci mücadele ise Marsilya ile Bayern Münih arasında Fransa’da oynanacak.

Milan bu sezon kupanın en büyük favorisi olarak gösterilen Barcelona karşısına cezalı Mark van Bommel’den yoksun çıkacak. Marsilya-Bayern Münih maçında Fransız ekibinde Souleymane Diawara ile Steve Mandanda cezaları nedeniyle oynayamayacak.



Kaynak : //www.spor3.com/bu-kez-oldu-nuri-1262900h.htm#ixzz1qOuVCVjk
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.