gphaber

Bursaspor Antalya'yı ateşe attı!

SPOR

Bursaspor Antalya'yı ateşe attı!

Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala sahasında Bursaspor'a mağlup olan Medical Park Antalyaspor, kümede kalma umutlarını gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maça bıraktı.

Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Medical Park Antalyaspor'un kendi sahasında Bursaspor'dan aldığı yenilginin ardından 16. sıradaki Samsunspor'un Beşiktaş'ı mağlup etmesiyle beraber kümede kalma savaşı son haftaya taşındı.

Konuk ekip Bursaspor ise, 34. dakikada Sebastian Pinto'nun, 44. dakikada Pablo Batalla'nın ve 90. dakikada İbrahim Bangura'nın attığı gollerle Medical Park Antalyaspor karşısında kritik bir galibiyet alarak ilk 8 yolunda önemli bir 3 puan aldı. Ev sanibi Antalyaspor'un tek golü ise 78. dakikada Tita'dan geldi.

Medical Park Antalyaspor 39 puanla 15. sırada kalırken, Samsunspor ise Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle puanını 36 yaptı ve 16. sırada yer aldı. İki takım arasındaki ikili averajda ise Samsunspor önde olan taraf. Medical Park Antalyaspor gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanında kümede kalma savaşı verecek.

Bursaspor ise ligde büyük çekişmeye sahne olan ilk 8 yarışında önemli bir galibiyet alarak 49 puanla 5. sıraya yükseldi. Yeşil beyazlı ekip gelecek hafta sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.