gphaber

Çarşı rövanşa hazırlanıyor

SPOR

Çarşı rövanşa hazırlanıyor

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, 15 Mart Perşembe günü İnönü Stadı'nda oynanacak Atletico Madrid maçında, rakip futbolculara taraftar baskısı oluşturmak için hazırlanıyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Atletico Madrid'e İspanya'da 3-1 yenilen Beşiktaş'ta taraftarlar, rövanş karşılaşmasında tribün şov yapmak için hazırlıklara başladı.

Takımlarını iyi ve kötü günde yalnız bırakmayan Çarşı, sosyal paylaşım sitelerinde Atletico Madrid maçı için örgütlenmeye başladı.

"Beşiktaş aşkına 15 Mart" adı altında paylaşılan iletilerde, daha çok isteyenin tribüne gelmesi istendi. Çarşı, taraftarlara şu şekilde seslendi:
"Daha Çok isteyen Tribünde Yerini Alsın. Başlama vuruşuyla başlayıp bitiş düdüğüne kadar yer siyah, gök beyaz olacak. Yüreği kaldırmayan, bağırmayan, ayakta duramayacak kadar içen, hır-gür çıkartacaklar mabede gelmesin. Mabetteki ambiyansa katkı sağlamayıp sırf izlemek isteyenler lütfen bu maçlık gelmesin. Mabette yaşatacağımız baskıya, coşkuya katkı sağlayacak Kartallar yerini alacak. Mabedin nasıl bir yer olduğunu unutan kim varsa hatırlayacak!" (Hürriyet)



Kaynak : //www.spor3.com/carsi-rovansa-hazirlaniyor-1233178h.htm#ixzz1od9Q0rRL
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.