gphaber

Chelsea'ye Kartal saldırısı

SPOR

Beşiktaş Başkanı Eto'o'nun dışında Chelsea'nin bir başka yıldızı Demba Ba için de düğmeye bastı. Orman'ın Fransız oyuncu için İngiliz temsilcisine ön teklif yaptığı ortaya çıktı

 Fikret Orman sağ gösterip sol vurdu... Beşiktaş Başkanı yöneticilerle birlikte gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken önceki gün önemli gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı. Kasımpaşa ile oynanan maç sonrası apar topar İngiltere'ye giden Fikret Orman'ın burada sadece Eto'o'nun menajeriyle görüşmekte sınırlı kalmadığı öğrenildi. Fikret Orman'ın Londra'da bir başka Chelsea'li yıldız Demba Ba için görüşmeler yaptığı iddia edildi. Önümüzdeki sezon İngiliz kulübünden ayrılması beklenen Fransız yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldığı öne sürüldü.
BU AYIN ORTASINDA BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEKLER
Chelsea'li yöneticilerin Beşiktaş Başkanı Orman'ın yaptığı teklife, "Mourinho'nun vereceği rapor bizim için önemli. O rapora göre hareket edeceğiz. Eğer Demba Ba'nın gönderilmesini isterse o zaman bu teklifini oturur konuşuruz' dediği öğrenildi. Chelsea'li yöneticilerin Fransız oyuncunun gönderilmesine sıcak baktığı ve Orman'la bu ayın ortasında yine görüşme kararı aldıkları belirtildi. 
GOMIS&HUNT İÇİN DE NABIZ YOKLANACAK
Başkan Fikret Orman'ın İngiltere'de Eto'o'nun menajeriyle de bir görüşme yaptığı ve Kamerunlu yıldız için izlenecek yol haritasının ayrıntılarını konuştuğu belirlendi. Bu arada Beşiktaş Yönetimi bonservisi elinde bulunan Gomis ve Hunt'un talep ettiği imza parasını ortadan ortadan kaldırmak için menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirecek. 

Kaynak: Takvim
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.