gphaber

Çifte zafere 10 Milyon $

SPOR

Çifte zafere 10 Milyon $

Fenerbahçeli futbolcular hem Ziraat Türkiye Kupası’nda, hem de lig şampiyonluğunu elde ederse yönetim tarafından paraya boğulacak.

SÜPER Final start aldı, F.Bahçe yönetimi de kesenin ağzını açtı. Sarı lacivertli futbolcular sezon sonunda çifte kupayı müzelerine getirirlerse 10 milyon dolarlık primi ceplerine koyacaklar.F.Bahçe yönetimi geçtiğimiz günlerde toplanmış ve iki kupa geldiği takdirde 5 milyon dolar prim verilmesini kararlaştırmıştı. Ancak kupada yarı finale kalınması ve Süper Final öncesi de oyuncuların hırslarını gören yöneticiler bu prim miktarına 5 milyon dolarlık zam yaptı.
Müjde Trabzon maçı öncesi Samandıra’da verildi. Ve 10 milyon dolarlık primi duyan futbolcular tesisleri, “Şampiyon Fenerbahçe” diye inletti. Yöneticiler kupada finale kalınması halinde oynanacak iki ve Süper Final’deki altı maçı baz alarak toplam 8 maç için muhteşem bir prim vermeyi taahhüt etti. F.Bahçe, Türkiye Kupası’nı kazanırsa, oyuncular 1.5 milyon dolar prim alacak.

Geçen sezon da paraya boğulmuşlardı

Süper Final sonunda da şampiyon olunursa 8.5 milyon dolar daha dağıtılacak. Böylece toplam prim 10 milyon dolar olacak. Geçen sezon da son 17 lig maçı için toplam 11 milyon dolar prim dağıtılmıştı.

TRABZONSPOR maçı öncesinde Şaşkınbakkal’da toplanan içlerinde yöneticilerin de bulunduğu yaklaşık 10 bin kişilik bir grup, Şükrü Saracoğlu’na kadar yaklaşık 5 kilometrelik mesafeyi yürüdü.



Kaynak : //www.spor3.com/cifte-zafere-10-milyon--1293882h.htm#ixzz1sCIqGbQq
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.