gphaber

Emre'ye Çin'den 6 milyon

SPOR

Emre'ye Çin'den 6 milyon

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi Haziran'da bitecek olan Emre'ye, Anelka'nın takımı Şanghay Şenhua'nın iki yıllık 6 milyon Euro teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcular arasında bulunan Emre Belözoğlu’nun, Çin 1. Ligi ekiplerinden Şanghay Şenhua’dan cazip bir teklif aldığı iddia edildi. Sarı-Lacivertli ekipten yıllık 3 milyon 200 bin Euro alan tecrübeli oyuncuya Çin ekibinden yıllık 3 milyon Euro olmak üzere 2 yıllık toplam 6 milyon Euro teklif edildiği öne sürüldü. Teknik direktör Aykut Kocaman ile 3 senelik yeni bir sözleşme imzalayan Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi bitecek oyuncuların durumunun ise sezon sonunda masaya yatıralacağını açıklamıştı.

Ancak Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım’ın, Kocaman’ın kendisine sunduğu rapor doğrultusunda gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladığı bildirildi. Bu arada, önceki açıklamalarında futbol yaşantısını Fenerbahçe’de noktalamak istediğini açıklayan Emre için, Şanghay Şenhua takımında forma giyen Fenerbahçeli eski futbolcu Nicholas Anelka’nın da olumlu görüş bildirdiği öne sürüldü. (Fanatik)

Kaynak : //www.spor3.com/emreye-cinden-6-milyon-1248082h.htm#ixzz1paOxKu1u
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.