gphaber

Eray kupayı kırdı!

SPOR

Galatasaray kalecisi Eray İşcan, THY Antalya Cup final maçı öncesinde ısınırken şampiyona verilecek kupayı kırdı. Celtic'i penaltılarda geçen Galatasaray, maç sonunda kupasını alırken ilginç görüntüler ortaya çıktı.

 Sarı kırmızılı takımın, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda İskoçya temsilcisi Celtic ile oynayacağı THY Antalya Cup finali öncesinde ilginç bir olay yaşandı.
Futbolcuların ısınması esnasında Galatasaray kalecisi Eray İşcan'ın attığı top, sahanın kenarına getirilen şampiyonluk kupasına isabet etti. Yere düşen kupa, 3 parçaya bölündü. Kırılan kupa, daha sonra görevlilerce yerden toplanarak içeri götürüldü.

İLGİNÇ KUPA TÖRENİ
Devre arası hazırlıkları kapsamında düzenlenen THY Antalya Cup'ın finalinde, seri penaltılar sonucunda Celtic'i 5-4 yenen Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan ve normal süresi 0-0 sona eren mücadelede penaltı atışları sonrasında İskoç takımı Celtic'i 5-4 yenen Galatasaray, şampiyon oldu.

Galatasaray ile Celtic maçının ardından kupa töreni yapıldı. Şampiyonluk kupasını alan sarı kırmızılı takım, sevincini stadı dolduran taraftarıyla paylaştı. Sarı kırmızılı futbolcular, maç öncesi kırılan kupayı dikkatlice tutmaya çalışsa da kupanın, futbol topu şeklindeki bölümü, kaidesinden ayrılınca sevinçlerini yalnızca bu toplu bölümü kaldırarak yaşadılar. Kırılan kupa, törenin ardından yetkililerce götürüldü. Turnuvayı, Celtic ikinci, Trabzonspor ise üçüncü bitirdi. Hollanda ligi şampiyonu Ajax ise sonuncu sırada kaldı.AA
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.