gphaber

Erdoğan, Hacıosmanoğlu'nu takdir etti

SPOR

Fenerbahçe - Trabzonspor derbisinde çıkan olayları değerlendiren Başbakan Erdoğan, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun olaylar karşısında takındığı tavrı takdir ettiğini söyledi.

 Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşamki olaylı Fenerbahçe - Trabzonspor derbisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Ev sahibi takımın misafir takıma şişelerle saldırmasını çirkin bulduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun olaylar karşısındaki takındığı tavrı takdir ettiğini söyledi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın olaylı derbi yorumu;

Televizyondan izlediğim kadarıyla Trabzonspor Başkanı'na karşı yapılan bu tavrı şık bulmuyorum. Ev sahibi takımın misafir takıma karşı şişelerle saldırmasını çirkin buluyorum. Bu bizim sporumuza yakışmıyor. Bu tür şeylerden süratle kaçınmamız lazım. Bu tür olaylar olumsuz gelişmeleri tetikliyor. Tüm bunlara rağmen Trabzonspor Başkanı'nın olaylar karşısındaki tavrını takdir ediyorum. 

Başbakan Erdoğan, askerlik süresinin kısaltılmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, 'İhtiyaç değerlendirmesini yaptıktan sonra karar alacağız. Bakanlar Kurulu kararı yeterlidir. Yedek subaylığın kaldırılması diye bir şey söz konusu değil' diye konuştu.

Erdoğan, bir soru üzerine 'Beşşar Esad'ı ben artık siyasi olarak kabul etmiyorum. O devlet terörü estiren bir teröristtir' dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.