gphaber

Fener'de iki yıldıza forma yok!

SPOR

Fener'de iki yıldıza forma yok!

Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Emre, Gökhan ve Serdar yedek takımda oynadı. Adalesinde ağrı hisseden Orhan Şam idmanı terk edince Recep Niyaz A takıma dahil oldu.
Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışması ile devam etti. Dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Bursaspor maçında oynamayan Emre, Serdar ve Gökhan Gönül yedek takımda yer buldu. As takımda adalesinde ağrı hisseden Orhan Şam ise çalışmayı yarıda bıraktı. Bu oyuncunun sakatlanmasının ardından herkes yedek takımdaki Gökhan Gönül’ün as takıma girmesini beklerken, Aykut Kocaman’ın genç Recep Niyaz’ı oyuna alması
şaşkınlık yarattı. Bu arada Sezer Öztürk ile Özgür Çek ise takımdan ayrı çalıştı. Kanarya, Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de gerçekleşecek çalışma basına kapalı olacak.

Mosturoğlu da Samandıra’daydı

Öte yandan asbaşkan Şekip Mosturoğlu, aylar sonra Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gelerek takımın antrenmanını izledi. Trabzonspor maçı öncesi takıma moral veren Mosturoğlu, özellikle yerli futbolcularla uzun uzun sohbet etti. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/fenerde-iki-yildiza-forma-yok-1264862h.htm#ixzz1qUrLGPSQ
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.