gphaber

Galatasaray 1461 Trabzon'a elendi, Twitter sallandı!

SPOR

Galatasaray'ın 1461 Trabzon'a 1-2 mağlup olup, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesi Twitter'da büyük yankı uyandırdı.

 Galatasaray ile 1461 Trabzon , Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi. Yedek ağırlıklı kadroyla maça başlayan Cimbom, rakibinin etkili oyunu karşısında adeta şaşkına döndü.
Rakibi karşısında 1-0 geri düştükten sonra yapılan oyuncu değişiklikleri de fayda getirmedi ve 1461 Trabzon 2. golü de bularak son 15 dakikaya önde girdi.

Galatasaray 77. dakikada Emre Çolak ile golü attı ve farkı bire indirdi. Son dakikalardaki baskılı oyununu skora yansıtamayan sarı kırmızılılar, PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'a 2 - 1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

Cimbom'un bir alt ligdeki takıma elenmesi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. 

Rakip takımların taraftarları "UEFA", "#1461Trömsö" gibi hashtag'lerle yorum yaparak Galatasaray taraftarını kızdırdılar. Galatasaraylılar da bu yorumlara karşılık verince ortam iyice ısındı.

İşte Twitter 'da bu maç ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları:

-iki denk takımın mücadelesinden galip ayrılan taraf #1461Trömsö oldu.. 

-evde uyuyor numarası yapanlar malumunuzdur, onları rahat bırakın #1461trömsö

-#1461trömsö Şimdide "14 kupamız var bizim" muhabbeti başladı eyvaaahh :D Kaç sene sürer bu muhabbet şimdi kim bilir :D 

-Bundan sadece 107 yıl önce kurulan Galatasaray'ın 1461'den beri futbol oynayan köklü Trabzon 1461 karşısında zaten şansı yoktu. #1461Trömsö

-Kurada ''Pendik'' cektigimizde salonda ''kis kis'' gulen Sn Abdurrahim Albayrak; Toplandik guluyoruz. Sana ve haline.. #1461Trömsö ;) 

-Sonradan görme insanları oldum olası sevmem. Mesela 30 yıl sonra Türkiye kupası görenlerin #1461Trömsö yazması gibi.

-FENERBAHÇE`nin kaç yıldır Türkiye Kupası`nı alamadığını hesaplayan bir takım taraftar vardı, n`oldu onlara? #1461Trömsö

-Galatasaray en son kupayı kazandığında Irak bağımsızdı. Saddam ölmemişti. Yunanistan zengindi. Hakan Şükür futbol oynuyordu. #1461Trömsö

-İşe bak sen, Fenerbahçe'nin Pendik hesabının kapandığı sene, Galatasaray'ın 1461 Trabzon hesabı açıldı :-) #1461Trömsö

-#1461Trömsö gs'ye ikinci golu atan emrullahi bonservis bedeli odemeden kadrosuna almak icin calismalara baslamis abdulrahim albayrak :) 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.