gphaber

G.Saray ile Fener arasında büyük kapışma

SPOR

G.Saray ile Fener arasında büyük kapışma

Gelecek sezonun kadrosunu kurabilmek adına transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray yine karşı karşıya.

Gelecek sezonun kadrosunu kurabilmek adına şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray, Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'nun transferinde karşı karşıya kaldı! Daha önce bir çok kez çeşitli oyuncuların transfer sürecinde kozlarını paylaşan ezeli rakipler, bu kez de daha sezon sona ermeden Soner Aydoğdu'nun transferi için nabız yoklamaya başladı.

Sporx'in haberine göre; Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Soner için kısa bir süre önce kırmızı-siyahlı takımın başkanı İlhan Cavcav ile ön görüşme yapan ve transfer için söz alan Nihat Özdemir, oyuncunun menajeri ile normal sezonun sona ermesinden sonra masaya oturacak. Henüz transfer döneminin başlamamasından dolayı resmi girişimleri yapamayan Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için kolları sıvadı.

Gelecek sezon transfer politikasını genç ve gelecek vaad eden yerli oyuncular üzerine kuran Galatasaray'da Soner Aydoğdu'nun transfer süreci ile Abdürrahim Albayrak yakından ilgileniyor. Engin Baytar, Ceyhun Gülselam ve Yiğit Gökoğlan'ın transferlerinde etkin bir rol oynayan Albayrak, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştirecek.

Bonservisinin 3 milyon euro civarında olduğu bilinen Soner Aydoğdu için Gençlerbirliği Kulübü'nün oyuncunun bir sonraki satışından da pay istediği ve bu durumu pazarlık masasına koyduğu belirtildi.



Kaynak : //www.spor3.com/g.saray-ile-fener-arasinda-buyuk-kapisma-1281837h.htm#ixzz1rTCkBsEq
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.