gphaber

G.Saray'da transfer harekatı!

SPOR

G.Saray'da transfer harekatı!

18. şampiyonluk kupası'nı kaldıran Galatasaray, bir yandan kutlamalara devam ederken diğer yandan da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı kovalayabilecek bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda birçok oyuncu ile yollarını ayırmayı planlayan sarı kırmızılılar, hem yerli hem de yabancı oyuncu piyasasında çalışmalara hız verdi.

Galatasaray'da gündeminin ilk sırasında Felipe Melo var. Sarı–kırmızılılar, Brezilyalı yıldıza göre transferlere yön verecek. Riera, Milan Baros, Culio ve Stancu için teklifler bekleyen sarı-kırmızılılarda Fatih Terim, Hamit ile Diarra için Mourinho ile görüşecek.

Sarı-kırmızılılar, Felipe Melo'nun maliyetini elinden geldiğince aşağıya çekmeye uğraşıyor. Brezilyalı oyuncu ve bonservisini elinde bulunduran Juventus ile gelecek hafta yapılacak müzakerelerin ardından transere son şekli verilecek.

Bekleneni veremeyen Albert Riera ve son 1 sezon daha kontratı bulunan Milan Baros için de teklifler değerlerilecek ve iki oyuncuyla yollar ayrılacak.

Orduspor'da kiralık oynayan Bogdan Stancu ve Emanuel Culio ile de yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Terim, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği yabancı kontenjanı sınırlamasına göre maksimum 5 yabancı takviye yapacak. Deneyimli teknik adam aynı sayıda türk oyuncu da transfer etmeyi planlıyor.

Yerli oyuncu kadrosunu daha da güçlendirmeyi planlayan Terim'in ilk hedefi Real Madrid'de top koşturan milli futbolcu Hamit Altıntop. Önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile bir araya gelecek Terim, aynı zamanda Melo'ya alternatif olarak da Lassiana Diarra'yı da listesine almış durumda. Terim, Portekizli teknik adamla Diarra için de görüşme yapacak



Kaynak : //www.spor3.com/g.sarayda-transfer-harekati-1342127h.htm#ixzz1vKRgc0OL
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.