gphaber

Hiç özür dilemedi!

SPOR

Hiç özür dilemedi!

Oyuna girdikten sonra attığı gollerle alkışlanan Q7’nin özür dilemesini yorumlayan Portekiz basını, aynı hareketleri Barcelona ve Inter’de de yaptığını ama kamuoyu önünde hiç özür dilemediğini belirtti.

Beşiktaş’ın yaramaz çocuğu Ricardo Quaresma, affedilmesinin ardından Manisaspor maçında yerini aldı.

Hocasıyla yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakılan, ancak Carvalhal ile takımdan özür dilemesinin ardından arkadaşlarının yanına dönen Quaresma’nın dönüşü de muhteşem oldu. Süper goller atan Portekizli futbolcu, istediğinde neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi. Maçtan önce yedeklerle birlikte ısınmaya da katılmayan Quaresma’nın durumunu yorumlayan Portekiz basını, Q7’nin özrünü Beşiktaş sevgisine bağladı. Gazeteler, yıldız futbolcunun bu tür davranışları daha önce formasını giydiği Barcelona ve Inter’de de yaptığına dikkat çekerek, “Yıldız futbolcu bu takımlarda hiçbir zaman kamuouyu önünde özür dilemedi” ifadesini kullandı.
Record gazetesi, “Quaresma, Beşiktaş’ı şampiyon yapmadan ayrılmayacağının sözünü verdi” başlığını kullandı. Mais futebol gazetesi ise, “Quaresma hatasını kabul etti, özür diledi” başlığını kullandı. Gazete, bu özrün Beşiktaş’a olan sevgisi olduğunu belirterek, tarafların yeni bir sayfa açarak yollarına devam edeceğini belirtti.

Maçtan sonra konuşan Quaresma şunları şöyledi: “Takım olarak hepimiz çok iyi oynadık. İkinci golden sonra daha baskılı ve daha iyi oynadık. Attığım ikinci golde aslında ilk başta orta yapmayı düşünmüştüm, ancak kalecinin orta beklentisi içinde olduğunu görünce direkt kaleye vurdum. Bu golü kendimi ispatlamak için atmadım. Benim kim olduğumu herkes bilir. Ben böyle golleri hep attım.”

Kaynak : //www.spor3.com/hic-ozur-dilemedi-1249382h.htm#ixzz1pgPDUtug
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.