gphaber

Hocaların derbisi

SPOR

Hocaların derbisi

İki hoca yarın dördüncü kez derbide karşı karşıya gelecek. Daha önceki üç maçtan ikisini kazanan Terim'li G.Saray'ın Güneş'li Trabzonspor'a yenilgisi yok..

Yarın Galatasaray ve Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek maç, Türk futbolunun iki önemli ismi Fatih Terim ve Şenol Güneş'i de bir kez daha rakip yapacak. TT Arena'daki mücadelede G.Saray, kazanarak puan farkını korumanın peşindeyken, Trabzon da 3 puanı alıp zirveyle farkı eritme hesapları yapacak. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim yarınki mücadelede lig kariyerindeki 20. Trabzonspor maçına çıkacak. Yönettiği takımlarla ligdeki 19 Trabzon maçında 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alan tecrübeli teknik adam, sarı kırmızılı takımın başındayken ise 15 Trabzon maçına çıktı.

Bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 4 beraberlik, iki yenilgi aldı. Şenol Güneş ise çalıştırdığı takımlarda 27 G.Saray maçı oynadı. Mağlubiyet ve galibiyet sayısı 11 olan Güneş, 5 beraberlik aldı. Güneş, bordomavili takımın başındayken 19 G.Saray derbisinde 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Trabzon'un başında Şenol Güneş, G.Saray'ın başında Fatih Terim varken yapılan lig maçlarında Terim'in mağlubiyeti bulunmuyor. 1996-97 sezonundaki maçlarda 1-0 ve 0-0'lık sonuçlar alarak rakibine yenilmeyen Galatasaray, bu sezonun ilk yarısındaki maçta da sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.

Kaynak : //www.spor3.com/hocalarin-derbisi-1256896h.htm#ixzz1q1TzZynp
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.