gphaber

İstenmeyen adam!

SPOR

İstenmeyen adam!

Sezonun ilk bölümünde alınan iyi sonuçlarla gönüllerde taht kuran Carvalhal, kötü skorların ardından gözden düştü. Portekizli'nin 'garip' açıklamaları da taraftarları çıldırttı.
Tayfur Havutçu’nun beklenmedik ayrılığı sonrasında takımın başına geçen Carlos Carvalhal, sempatik tavırlarıyla kısa sürede futbol kamuoyunun beğenisini kazanmıştı. Sezonun ilk bölümünde başarılı bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar’da bu tablonun mimarı olarak gösterilen Carvalhal, Havutçu özgürlüğüne kavuştuktan sonra da takımın başında kalmıştı. Ancak özellikle ligin ikinci yarısında yaşanan inanılmaz düşüş sonrasında, eleştiri okları Portekizli’ye yöneldi. Önce Boluspor maçının ardından “Hayat devam ediyor” diyen, önceki akşamki beraberlik sonrasında da “Geçen seneye göre başarılıyız” ifadesini kullanan Carvalhal, taraftarların da gözünden düştü.

Orman onu düşünmüyor

Yeni başkan Fikret Orman’ın yetersiz bulduğu Carlos Carvalhal’ın sezon sonunda takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Taraftar desteğini de yitiren Carvalhal’ın yerine en büyük aday olarak Hırvatistan’ın teknik direktörü Biliç gösteriliyor. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/istenmeyen-adam-1262652h.htm#ixzz1qOtNglXN
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.