gphaber

Kaptan köşkünde Muslera

SPOR

Kaptan köşkünde Muslera

Galatasaraylı oyuncuların Fener derbisi öncesindeki motivasyon sırlarından biri ortaya çıktı! Otobüs Kadıköy'e hareket edeceği sırada şoför koltuğuna geçen Muslera'nın sempatik hareketleri, takıma neşe verdi, gerilimi azalttı.
Kuşkusuz Galatasaray’ın bu sezon yaptığı en önemli transferlerin başında geliyor Fernando Muslera... Mondragon’un ardından bir türlü çözülemeyen ‘en gerideki adam’ sendromuna ilaç olan Uruguaylı file bekçisi, sadece performansıyla değil, sempatik kişiliğiyle de taraftarların sevgilisi haline geldi. Muslera’nın pozitif tavırları, takım arkadaşlarını olumlu yönde etkiliyor. Zira Sarı-Kırmızılı ekibin Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Fenerbahçe deplasmanı öncesi sağladığı motivasyon unsurlarından birinde Muslera’nın da adı geçiyor. 25 yaşındaki file bekçisi, takım otübüsü Kadıköy’e hareket etmeden önce otobüs şoförünün koltuğuna oturarak direksiyona kuruluyor ve bu görüntü kulübün yayın kanalı GS TV tarafından görüntüleniyor. Latin eldivenin bu sıcak davranışları stresli yolculuk öncesi takım arkadaşlarını bir nebze olsun rahatlattı.

Formasına büyük ilgi var

Muslera’nın TT Arena’daki her maç öncesi dikkat çeken bir diğer hareketi de, seremoni için soyunma odası koridorlarında beklenirken, önünde yer alan minik çocukların şapkasına vurup, hiçbir şey olmamış gibi etrafına bakınması. Sultanahmet ve Kapalıçarşı gibi mekanlarda da gezen Muslera’nın kaleci formaları GS Store’da büyük ilgi görüyor.



Kaynak : //www.spor3.com/kaptan-koskunde-muslera-1249389h.htm#ixzz1pgOz3mSf
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.