gphaber

Kartal'a Milangaz şoku

SPOR

Kartal'a Milangaz şoku

Basketbol Takımı'na yıllık 8 milyon Euro veren Milangaz'la yapılan sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi için yönetim harekete geçmedi. Demirören de desteğini çekme kararı aldı.
Beşiktaş’ın Erkek Basketbol Takımı’nın sponsoru Milangaz’la olan bağları kopma noktasına geldi... Takıma yılda 8 milyon Euro gibi önemli bir para kazandıran eski başkan Yıldırım Demirören’in sahip olduğu Milangaz’la yapılan sözleşmenin önümüzdeki temmuz ayında sona ereceği ve yeni yönetimden kimsenin de bu konuda harekete geçmediği bildirildi. Taraflar arasındaki yaşanan soğukluktan dolayı, firmanın da sponsorluktan çekilme kararı alacağı ifade edildi. Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş yönetiminde görev dağılımlarının yapılmasına rağmen, bu konuda bir adım atılmaması kafaları karıştırdı.

Yalçın hâlâ görevde

Özellikle amatör şubeler için oldukça önemli olan sponsor gelirlerinin gitmesi halinde, takıma parasal yönde nasıl bir katkı yapılacağı şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan eski yönetici ve Basketbol Sorumlusu Şeref Yalçın’ın, Milangaz’ı temsilen fahri olarak görev yapması da dikkatleri çekiyor. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/kartala-milangaz-soku-1279743h.htm#ixzz1rHbi7vP2
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.