gphaber

Kayseri'den Amrabat açıklaması!

SPOR

Kayseri'den Amrabat açıklaması!

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım ile ilgili transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Bu tür haberler 5 yıldır çıkıyor, bundan sonrada çıkmaya devam edecek” dedi.

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak istediklerini belirten Ortaköylüoğlu, “Şu anda ligler bitti, maçlar da oynanmıyor, bu nedenle bu yönde haberler yapılıyor ama haberlerin gerçeklik payı yok. Takımdaki oyuncuları tutmak ve yeni transferlerle daha güçlü bir kadro kurmak için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım hakkındaki çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığının da altını çizen Ortaköylüoğlu, “Bu tür haberler lig bitiminde sürekli çıkıyor. 5 yıldır bu tür haberler çıkıyor ve bundan sonra da çıkmaya devam edecek” ifadesinde bulundu.

Transfer konusunda ise teknik direktör Şota Arveladze’nin talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, “Bir oyuncuyu transfer etmek pek kolay olmuyor. Transferde artık ince eleyip sık dokuyoruz. Daha önce takip ettiğimiz oyuncular var. Onlarla görüşmelerimiz sürüyor. Aile yapıları yaşantıları, oyun disiplini gibi her bakımdan oyuncuları inceliyoruz ve kendileri ile görüşüyoruz. Şu anda transfer konusunda netleşen bir gelişme yok” dedi.



Kaynak : //www.spor3.com/kayseriden-amrabat-aciklamasi-1341172h.htm#ixzz1vEdEqTdr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.