gphaber

Kemerburgazspor’da nefesler tutuldu!

SPOR

İstanbul 1.Amatör Lig 5.grupta ikinci sırada yer alan Eyüp temsilcisi Kemerburgaz, bu hafta sonu Göktürk sahasında karşılaşacağı Yücespor’u mağlup ederse, Süper Amatör Lige terfi edecek.

 Ligde son iki haftaya girilirken lider Tophane Tayfunspor şampiyonluğunu garantiledi ve Süper Amatör Lige ilk sıradan terfi etti. 16 maç sonunda 30 puanı bulunan Kemerburgaz, bu hafta karşılaşacağı Yücespor’u mağlup etmesi halinde son hafta oynaması gereken İstanbul Sivasspor maçını beklemeden ikinci sıradan terfi ederek Süper Amatör Lig hasretine son verecek.
 
2 sezon önce Süper’den çekilmişlerdi
23 Aralık 2012 Pazar günü Göktürk sahasında oynanacak olan maça Kemerburgaz halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip, 2010-2011 sezonunda, İstanbul 1. Amatör Lig, 3. grupta en yakın rakibi Esenler Tokatspor’un (İstanbul Tokatspor oldu) 8 puan önünde tamamlayarak şampiyon olmuş ancak o sezon Süper Amatör Ligde yarışma hakkından vazgeçmek zorunda kalmışlardı.
 
Yılmazer: Başarırsak en büyük pay futbolcularımın olacak!
Eyüp temsilcisi Kemerburgazspor, bu haftaki maçı kazanması halinde Süper Amatör Lig hazırlıklarına erken başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktörü Cemil Yılmaz, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, kadrolarında yer alan futbolcuları katiyen başka Kulüplere göndermeyeceklerini ve bir-iki nokta transfer yapılmak sureti ile mevcut kadro ile Süper Amatör Ligde mücadele edeceklerini belirtirken şunları söyledi; “Kemerburgazspor’un inşallah yıllar sonra Süper Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanmak üzere. Bu başarıyı yakalarsak, hiç kuşkusuz en büyük pay futbolcularımın olacak. Bizi bu noktaya getiren futbolcularım, bir üst ligde de mücadele etmeyi en başından beri hak ettiler. Hedefimiz güçlü bir alt yapı ile Kemerburgazspor’u gelebileceği en iyi noktaya taşımaktır. Bunu yaparken de bize katkı sağlayanları, bize en zor günümüzde destek verenleri, gönülden mücadele eden ve başarının asıl mimarı olan futbolcuları emeklerini yok saymayacağız.”
 
HABER: ALİ KEMAL DEMİR
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.