gphaber

Kocaman'dan Galatasaray göndermesi

SPOR

Aykut Kocaman Bate maçı sonrası federasyona laf attı: G.Saray çarşamba-pazartesi, biz ise perşembe-pazar oynuyoruz. Herhalde bizden yorgunlar. Tur atlamak güzel. Şimdi Plzen’e ‘zayıf rakip’ diyenler olacak. Amacımız son 16'yı da geçmek.

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, BATE Borisov karşısında kazanıp turu geçtikleri için sevinçli olduklarını ifade etti. Rakip 10 kişi kalınca daha iyi futbolcu ve daha çok gol beklenmesinin normal olduğunu belirten Kocaman şu değerlendirmeyi yaptı:

“11. gün ve 4. maçı oynadık. Bunların 3’ü deplasmandı. Bu maçta da seyircimiz olmadığı için iç sahada bir deplasman gibiydi. 4 maçın sonunda, 2 galibiyet ve bir de tur getirdik. Son derece mutluyuz. Bugün çok net göründü, özellikle öne geçtikten sonra istediğimizi elde ettikten sonra yorulduk. Skoru korumanın verdiği ruhsal yorgunluk ve fiziksel yorgunluk, göründü.

4 maçı gol yemeden geçtik, 2 gün aramız var. Kasımpaşa maçına sabitlenmeliyiz. Kazanmak, turu geçmekti temel amaç, üstüne söz söylemeye gerek yok.

Plzen'in 2 maçını da izlettik. Önümüzde çok zaman var. Önümüzdeki günlerde Plzen’in şimdi zayıf ve iyi bir kura olduğu söylenecek ama göreceğiz. Ben de motivasyonu sağlamaya çalışacağım. İtalya Ligi’nde şampiyonluğa oynayan bir takımı eledi.

‘BİZE SORMADILAR’

Bana sorsalar ligde pazartesi oynamayı isteyeceğimizi söylerdim. ‘Kupa maçı da perşembeye itilir mi’ deseler söylerdik. Biz genel olarak bu konuların ince düşünüleceğini düşünüyoruz. Ama herhalde bizden yorgunlar var. Bir 24 saat çok değerli. 
Fanatik 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.