gphaber

Kocaman'dan özel övgü !

SPOR

Kocaman'dan özel övgü !

Bursa galibiyeti sonrasında futbolcularını soyunma odasının kapısında karşılayıp tebrik eden Aykut Kocaman, “Bizim karakterimiz ilk yarıda ortaya koyduğumuz oyun” ifadesini kullandı.

Bursaspor maçın ardından soyunma odasına giren başarılı teknik adam, oyuncularını tek tek kapıda karşılayarak tebrik etti. Ardından bir değerlendirme yapan Kocaman, “Bizim karakterimiz ilk yarıda ortaya koyduğumuz oyun. 2’nci yarıdaki geri çekilme huyumuz ise alışkanlık, bundan derhal kurtulmalıyız. Ancak bu futbol, 3 puan almak önemli ve siz bunu başardınız. Tabi ki bu, 2. yarıdaki geri çekilme hareketimizi açıklar nitelikte değil ancak üzerinde çalışarak aşabileceğimiz bir problem ve aşacağız. Sizleri kutluyorum, rahat bir uyku çekin” ifadelerini kullandı.

ORHAN ŞAM’A ÖZEL ÖVGÜ


Genel değerlendirmenin ardından, futbolundan memnun kaldığı Orhan Şam’la bire bir görüşen Aykut Kocaman, “Bu sezon forma giydiğin maçlarda sergilediğin en iyi performanslardan biriydi. Takım içerisinde rotasyon mutlaka olacaktır. Belki haftaya Gökhan forma giyecek, belki sen. Ancak şu var ki, Fenerbahçe takımı gücünü, sahadaki 11’inin yanı sıra yedek kulübesindeki isimlerin dirayetinden alır. Sen, Henri, Bekir ve diğer arkadaşlarımız bu dirayeti gösterdiniz, zaman zaman da fırsat buldukça göstermeye devam ediyorsunuz” diyerek oyuncusuna ‘Kocaman’ bir destek verdi. Orhan Şam da bu sözlerden dolayı hocasına teşekkür etti. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/kocamandan-ozel-ovgu--1259691h.htm#ixzz1qEYfL29V
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.