gphaber

Kocaman'ın kafa karıştıran suskunluğu!

SPOR

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifasının ardından kulüpteki çalkantı sürüyor. Yöneticiler, net biçimde Kocaman'ın istifasını geri çektiğini söylese de tecrübeli hocanın kimseyle görüşmemesi kafalarda soru işaretleri oluşturuyor.

Aykut Kocaman'ın cumartesi akşamı Karabük yenilgisi sonrası istifasını açıklamasının ardından Fenerbahçe'de tam bir karmaşa yaşanıyor. Yönetime göre sorun yok, Kocaman istifasını geri çekti... Ancak Kocaman'ın ne bu ne de tersi yönünde hiçbir açıklaması yok. Tecrübeli hoca, kimseyle görüşmüyor ve sessizliğini koruyor... Tecrübeli teknik adamın, Karabük maçı sonrası "Yaklaşık 2,5 yıldır çok şerefli bir görev olan Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yaptım. Ancak bunu devam ettirebilecek gücü hissedemiyorum kendimde. Bu maçla beraber Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum" şeklindeki açıklamaları camiada şok etkisi yaratmıştı. Açıklamanın hemen ardından Başkan Yıldırım ve Yönetim çabuk reaksiyon göstermiş ve istifanın kesinlikle kabul edilmeyeceğini açıklamıştı.

Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra sarı lacivertli futbolcular da soluğu Samandıra'da almış ve Aykut Kocaman'a istifasını geri alması için yoğun bir baskı kurulmuştu. Yapılan görüşmelerde özellikle Başkan Yıldırım ile Kocaman arasındaki "İstifa etmiyorsun", "Peki Başkanım" şeklindeki diyalog, Kocaman'ın ikna olmaya başladığı yorumlarına yol açmıştı.

Kocaman'ın kesin kararını dün açıklaması bekleniyordu ama bir açıklama yapmadı... Diğer yandan gün boyunca Fenerbahçeli yöneticiler, Aykut Kocaman'ın istifadan vazgeçtiği yönünde konuştu. Yönetim kaynaklı "Kocaman ikna oldu, istifa etmiyor" beyanları medyaya aynı şekilde yansıdı.

Ancak aradan geçen sürede bir başka ilginç yön de dikkat çekiyor. Aykut Kocaman, Samandıra'da geç saatlerde sona eren toplantılardan bu yana gün boyunca kimseyle görüşmedi. Yöneticilerin ısrarla "Sorun yok, Kocaman kalıyor" demesine rağmen tecrübeli teknik adamın tam bir sessizliğe bürünmesi ve yazılı da olsa "İstifadan vazgeçtim" şeklinde bir açıklama yapmaması kafaları karıştırıyor. Kocaman bu sessizliği bozup kesin kararını duyurana kadar da kamuoyundaki kafa karışıklığı sona ermeyecek.
(ntvspor)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.