gphaber

Koridorda ne oldu ?

SPOR

Koridorda ne oldu ?

Galatasaray cephesi, Aykut Kocaman ile Ali Yıldırım’ın, Caner’e çıkan sarı kart yüzünden derbinin devre arasında hakemin yanına gittiklerini iddia etti. Sarı-kırmızılılar, baskıdan etkilenen Fırat Aydınus’un ikinci yarıda Caner’e kırmızı kart çıkaramadığını ileri sürdü

Türk Telekom Arena’da ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaybeden Galatasaray’da, sonuçtan çok diğer faktörler ön plana çıktı. Sarı-kırmızılılar maçın FIFA?kokartlı hakemi Fırat Aydınus’a adeta ateş püskürdü.
Kulübe yakın çevreler, ilk yarının ardından hakemin çevresinde soluğu alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yönetici Ali Yıldırım’ın, Caner’in sarı kart gördügü pozisyonla ilgili uzun süre itirazda bulunduğunu ve Fırat Aydınus’un soyunma odası koridorunda bununla ilgili sarı-lacivertlilere, “konferans” verdiğini dile getirdi.

Kocaman, Yıldırım ve Aydınus arasındaki bu konuşmanın büyük tepki topladığı ve sarı-kırmızılıların, “Bu koridor kimin?” serzenişinde bulundukları ifade edildi.

Maçın ikinci yarısında Caner’in, Johan Elmander’e kayarak yaptığı faulün ikinci sarıdan kırmızı karta neden olabilecek ağırlıkta olduğunu kaydeden sarı-kırmızılılar, Fırat Aydınus’un devre arasındaki baskıdan etkilendiğini iddia etti.

Topuz ceza alacak mı?
Galatasaray’ın takip ettiği diğer olay ise maçtan sonra, “kangal” taklidi yapan ve tribünleri geren Mehmet Topuz’a ceza verilip verilmeyeceği oldu.

Melo’nun normal sezonun ilk devresinde İnönü Stadı’nda tribünlere yönelik davranışları yüzünden ceza aldığını hatırlatan sarı-kırmızılılar, Mehmet Topuz’un “işeme” hareketiyle taraftarı tahrik ettiğini belirterek, PFDK’nın sergileyeceği tavrı merakla beklediklerini dile getirdi. Bu arada Galatasaray’ın, Topuz’la ilgili suç duyurusunda bulunma ihtimalinin bulunduğu da vurgulandı.


‘KASETLERİ İZLESİNLER’

Fatih Terim’in derbiden sonra oyuncularını teselli ettiği ortaya çıktı. Kaçırdıkları gollerle dikkat çeken Necati ve Aydın’ın yanına giden Terim’in, “Bu futbolu gördükten sonra size kızamam. Kimsenin üzülmesini istemiyorum” dediği öğrenildi. Terim’in dün yardımcıları ve oyuncularıyla yaptığı toplantada ise Fenerbahçe ile oynadıkları 3 maça dikkat çekerek, “İki takım arasındaki maçları tekrar izlesinler. Üç maçta da üstün olan taraf bizdik. Kasetler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dediği belirtildi.

Aysal umutlu
Derbi mağlubiyeti Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın şampiyonluk inancını etkilemedi. Aysal’ın maçtan sonra Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolculara güvenoyu verdiği öğrenildi. Yakın çevresiyle maçı değerlendiren Başkan Aysal’ın, şanssızlıktan yakındığı ve “Bu futbolla kaybediyorsak yapacak bir şey yok. Ancak oyunu gördükten sonra inancım daha da arttı” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Hazırlık başladı


Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 3. haftasında Trabzonspor’la deplasmanda karşılaşacak olan lider Galatasaray basına kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe derbisinde forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptıkları, diğer oyuncuların ise pas programının ardından yarı sahada çift kale maç oynadıkları ifade edildi. (Milliyet)



Kaynak : //www.spor3.com/koridorda-ne-oldu--1304637h.htm#ixzz1syiQ0Aqe
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.