gphaber

Kuyt'ın şifreleri!

SPOR

Kuyt'ın şifreleri!

Transfer çalışmalarını, teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı liste doğrultusunda dört koldan sürdüren Galatasaray'da, eski bir isim tekrar gündeme geldi.
1. İngiliz basını, revizyona gitmeye hazırlanan Liverpool’da Kuyt’ın gözden çıkarıldığını yazdı.

2. Terim, tıpkı Elmander gibi yılmayan, yıkılmayan, 90 dakika koşan Kuyt’ı çok istediğini bildirdi.

3. Vergilerle birlikte 3 milyon Euro’ya oynayan Hollandalı için Galatasaray tekrar devreye girdi.

İngiliz gazetesi The Sun, Liverpool forması giyen Dirk Kuyt’ın, yeni sezon planlaması çerçevesinde gözden çıkarıldığını, bu haberin Fiorentina, Roma ve Liverpool’da kırmızı alarm etkisi yaptığını öne sürdü. Terim’in Hollandalı yıldızı ne kadar istediği biliniyor. Dirk Kuyt’ın, tıpkı Elmander gibi karakterli oyun yapısı, ikili mücadeleden, sertlikten asla yılmaması, müdahaleler karşısında yıkılmaması, 90 dakika koşup rakibe her alanda baskı yapması gibi unsurlar, tecrübeli hocanın iştahını kabartıyor. İşte bu doğrultuda Galatasaray tekrar harekete geçti.

Feyenoord tatmin edemedi Haziran 2013’e kadar kontratı bulunan 31 yaşındaki futbolcu, Liverpool’da vergiler dahil 3 milyon Euro’ya oynuyor. Eski kulübü Feyenoord devreye girmiş, ancak maddi olarak Hollandalı’yı tatmin edemeyince aradan çekilmişti. Galatasaray’ın işi yıllık 2.5 milyon Euro’ya (6 milyon TL) bitirebileceği konuşuluyor. Forvette ve sağ açıkta görev yapabilen Kuyt için 5 milyon Euro civarında da bir bonservis bedeli talep edilmesi bekleniyor.



Kaynak : //www.spor3.com/kuytin-sifreleri-1279746h.htm#ixzz1rHbt3ZSV
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.