gphaber

Manu evinde 4 köşe

SPOR

Manu evinde 4 köşe

Geçen hafta deplasmanda Wigan Athletic’e 1-0 mağlup olan Manchester United, Aston Villa karşısında ilk yarıyı Rooney (penaltı) ve Welbeck’in attığı gollerle 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda 26 yaşındaki yıldızı Rooney ile farkı üçe çıkaran "Kırmızı Şeytanlar", 90 3. dakikada Nani’nin kaydettiği golle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Ligin bitimine dört hafta kala Aston Villa karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 82 yapan Manchester United, ezeli rakibi Manchester City ile arasındaki 5 puanlık farkı korudu.

Gol krallığı yarışında ikinci sırada yer alan Rooney, bu maçta attığı 2 golle gol sayısını 24’e çıkardı. Krallık yarışında Arsenal’ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie 27 golle ilk sırada yer alıyor.

Şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Manchester City ise dün oynadığı ve Carlos Tevez’in "hat-trick" yaptığı maçta Norwich City’yi 6-1 gibi farklı bir skorla geçmişti.

Gelecek hafta Manchester United sahasında Everton’la, Manchester City de deplasmanda Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek.



Kaynak : //www.spor3.com/manu-evinde-4-kose-1293909h.htm#ixzz1sDgEprlA
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.