gphaber

Mourinho, City'ye

SPOR

Portekizli teknik adam, Manchester City ile pazarlık halinde.

Real Madrid'den ayrılması beklenen Portekizli teknik adam, Manchester City ile pazarlık halinde. Fabio Capello ise Chelsea'nin gündeminde..
İspanya Ligi'nde Barcelona'nın yedi puan önünde lider durumda bulunan Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho sezon sonunda İngiltere'ye dönüyor. Manchester City için 500 milyon Euro harcayan kulübün sahibi Mansur bin Zayed Al Nahyan, teknik direktör Roberto Mancini'den memnun olmadığı ve Real'de mutsuz olan Mourinho ile pazarlık masasına oturdu. İspanya'da yayınlanan Punto Pelota adlı spor programında Al Nahyan'ın Mourinho'nun 20 milyon Euro'luk tazminatını ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

ABRAMOVİCH FABİO'NUN PEŞİNDE
Bu iddia üzerine Real Başkanı Florentino Perez, Espanyol'un Arjantinli teknik direktörü Mauricio Pochettino ile temasa geçti. Sürpriz bir kararla İngiltere Milli Takımı'nı bırakan Fabio Capello'nun peşine ise Chelsea düştü. Kulübün Rus patronu Abromovich'in İtalyan teknik adama teklif götürdüğü öne sürüldü.

HAREKETİ HEYKEL OLDU!

Jose Mourinho, İspanya'nın Valencia şehrinde düzenlenen Las Fallas festivali için hazırlanan heykellerden birine ilham kaynağı oldu. Kağıt hamurundan yapılan heykelde sezon başında oynanan İspanya Süper Kupa maçında Mourinho'nun Barcelona yardımcı antrenörü Tito Vilanova'nın gözüne parmağını soktuğu hareket canlandırıldı. (Sabah)



Kaynak : //www.spor3.com/mourinho,-cityye-1189107h.htm#ixzz1m43qzUKV
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.