gphaber

Quaresma kuzu gibi!

SPOR

Quaresma kuzu gibi!

Carvalhal ile görüşen oyuncu, görev verilmesi durumunda kanını ve terini akıtacağını söyledi.

Beşiktaş’ta kadro dışı kaldıktan sonra özür dileyerek takıma geri dönen Ricardo Quaresma’nın adeta sinirleri alındı. Portekizli oyuncu, son yaşananlardan sonra yıldız kaprislerinden arındı, Teknik Direktör Carvalhal’ın sözünden çıkmaz oldu.
Herkesle şakalaştığı ve çok neşeli olduğu bildirilen Q7’nin, Manisa maçı kadrosuna alınacağı, ancak oynayıp oynamamasında son kararı hocasının vereceği vurgulandı. Siyah-beyazlı oyuncunun, karşılaşma öncesinde Carvalhal ile konuştuğu, görev verdiği taktirde sahada terini ve kanını akıtacağını söylediği öğrenildi. Teknik Direktör Carlos Carvalhal’ın da, hazır olduğunu ifade eden futbolcuya ilk on birde oynatması bekleniyor.

Hilbert kadroya alındı
Forma özlemini dile getiren ve oynamak için can atan Ricardo Quaresma’nın yanı sıra, sakatlıkları nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Bebe ve Hilbert’in de Portekizli teknik adamdan resmen forma istediği belirtildi. Carvalhal son bir haftadır takım idmanlarına katılan ve sakatlıklarından tamamen kurtulan iki oyuncudan Hilbert’i Manisaspor’un maç kadrosuna alırken Bebe’ye daha sonraki maçlarda şans tanıyabileceği belirtildi.

‘Sorun çok fazla maç’

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Avrupa Ligi’nde bu sezon beklentileri boşa çıkarmadıklarını ve Avrupa’da en üst seviyeye çıkan takım olduklarını söyledi. Portekizli teknik adam Beşiktaş TV’ye yaptığı açıklamada, ligde şampiyonluk yarışındaki Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Beşiktaş’ın aynı seviyede takımlar olduğunu belirterek, “Burada sorulması gereken soru: Trabzon ve Beşiktaş neden gerideler? Ancak cevabı basit. Beşiktaş ve Trabzon’un fazla maç oynamaları olumsuzluklar getirdi” diye konuştu.



Kaynak : //www.spor3.com/quaresma-kuzu-gibi-1248541h.htm#ixzz1paQYZcL9
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.