gphaber

''Risk almaya hazırım !''

SPOR

''Risk almaya hazırım !''

Sağ arka adalesinde 3. derecede yırtık bulunan Sow normalde sezonu kapadı ancak Galatasaray maçında oynamak istiyor.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden 3 puanla ayrıldı ama ağır hasar verdi... Bunlardan en önemlisi de Moussa Sow...

İlk muayenesinde 2. derece yırtık olduğu sanılan Senegalli yıldızın dün yapılan kapsamlı tetkiklerinde daha da kötüsü çıktı ve sağ arka adalesinde 3. derece yırtık olduğu belirlendi.

Normal şartlarda golcü futbolcu sezonu kapatmış durumda. Ancak kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ile görüşün Moussa Sow’un, “Takımı böylesine zor dönemde yalnız bırakmak istemiyorum. En azından son maçımız olan Galatasaray derbisinde forma giymek istiyorum. Gerekirse bunun için risk alalım ona göre tedavimi yapın” dediği öğrenildi. Sağlık kurulu, yıldız futbolcunun bu isteğine yapılacak toplantı sonunda karar verecek.

KUPADA KARABÜK’E KARŞI 5 YILDIZ YOK

Sarı-Lacivertliler’de sakatlıklar sadece bununla bitmiyor... Sol ayağında kemik iliği ödemi oluşan Alex, bel adalesinde zorlama bulunan Volkan ile sağ aşil tendonunda iltihaplanma oluşan Mehmet Topuz’un da tedavilerine başlandı. Sow ile birlikte bu 3 yıldızın kupadaki Karabükspor maçında forma giymeleri beklenmiyor. Ayrıca cezalı olan Emre Belözoğlu da perşembe günkü Karabük maçında forma giyemeyecek. Alex, Volkan ve Mehmet Topuz, Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılacak.



Kaynak : //www.spor3.com/risk-almaya-hazirim--1304651h.htm#ixzz1syioQWpL
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.