gphaber

Terim'den Muslera'ya veto !

SPOR

Terim'den Muslera'ya veto !

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Manisa maçında penaltı olursa Muslera atsın" düşüncesini veto etti.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Ligde normal sezonu en yakın rakibi Fenerbahçe ile maksimum seviyede puan farkıyla tamamlamak isteyen Fatih Terim, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcuları ile yaptığı toplantıda 'ciddiyet' uyarısında bulundu.

Futbolcuları ile yaptığı konuşmasında sezonun son haftası olmadığını ve kritik bir sürece girdiklerini ifade eden Terim, bir süredir Florya'da konuşulan 'Penaltı olursa Muslera atsın' önerisini ise veto etti.

Tek gol atmayan yabancı futbolcu Muslera'nın olmasından dolayı, sarı-kırmızılı takımdaki bazı yabancı futbolcular kendi aralarında yaptığı sohbetlerde, Manisaspor maçında olası bir penaltı durumunda topun başına Uruguaylı file bekçisinin geçmesini istediklerini esprili bir şekilde dile getirmişti. Basına sızan bu sohbetlere sarı-kırmızılı taraftarlar da destek verince; Muslera'nın Manisaspor karşısında olası bir penaltı durumda meşin yuvarlağın arkasına geçeceği konuşulmaya başlanmıştı.

Çeşitli basın yayın organlarında yayımlanan ve sarı-kırmızılı taraftarlar arasında kulaktan kulağa fısıldanmaya başlayan 'Penaltı olursa Muslera
atacak' dedikodusuna Fatih Terim nokta koydu ve takımın penaltıçılarının Selçuk İnan, Felipe Melo ve Necati Ateş olduğunu dile getirdi.

Futbolcularıyla yaptığı toplantıda 'ciddi uyarısında' bulunan Terim, Manisaspor karşısında mutlak galibiyet hedeflediklerini ve herkesin bu karşılaşmaya yüksek konsantrasyonla çıkması gerektiğini belirtti.

Süper Final'e sürpriz bir puan kaybıyla girmek istemeyen Galatasaray'a bir destek de sarı-kırmızılı taraftarlardan geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Manisaspor ile normal sezonun sona maçına çıkacak olan Galatasaray'ı bu hafta yalnız bırakmayacak. 60 TL'den satışa çıkan biletlerin tamamını tüketen sarı-kırmızılı taraftarlar, Manisaspor taraftarları için ayrılan biletleri de satın almaya başladı. Maç günü, 7 bin 500 kadar Galatasaray taraftarının stattaki yerini alması bekleniyor.

Öte yandan Gökhan Zan ile çarpışan ve burun kemiğinde çökme meydana gelen Milan Baros'u Manisaspor karşısında dinlendirecek olan Fatih Terim,
sakatlık sürecini atlatan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Johan Elmander'i ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlandığı ifade edildi. (Sporx)



Kaynak : //www.spor3.com/terimden-musleraya-veto--1277436h.htm#ixzz1rBiowGU5
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.