gphaber

''Terim'e en yakın benim''

SPOR

Başkan Aysal, teknik direktörüne tam destek verdi..

Başkan Aysal, teknik direktörüne tam destek verdi: "Terim'e en yakın kişi benim. Çünkü ikimiz de aynı hedefi kovalıyoruz: Galatasaray'ın başarısını"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulüp içindeki krize el koydu! SABAH'a konuşan Aysal, teknik direktörüne tam destek verdi. Aysal, "Her yönetimde olduğu gibi bizde de ufak tefek problemler var. Ama bunlar basına yansıdığı gibi değil. Bizi yıpratmak isteyenler, taraflı olarak aleyhimize haberler yapıyorlar" diye dert yandı. Aysal, "Şu anda yönetimde Fatih Terim'e en yakın kişi benim. Herkes başkası diye düşünür ama hocamızın en yakını benim. Çünkü ikimiz de aynı hedefi kovalıyoruz, Galatasaray'ın başarısını" dedi.

'DÜRÜST' AÇIKLAMA!
Yöneticilerle sürekli diyalog içinde olan Ünal Aysal, "Bu hafta Celal Gürcan ve Ali Gürsoy'u çağırıp bazı uyarılar yaptım. Onlar da özür diledi ve olay kapandı. Ali Dürüst'ün istifa ettiği iddiası yalan. Ali Bey kulüp için fedakarca çalışıyor. İstifa söz konusu değil" ifadesiyle sözlerini bitirdi.

RESMİ ÖZÜR!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı kızdıran üç yönetici Ali Gürsoy, Celal Gürcan ve Sedat Doğan, kulübün internet sitesinde: "Yanlış bir intibaya vesile olmuşsak camiamızdan özür dileriz" açıklamasını yaptılar. (Sabah)



Kaynak : //www.spor3.com/terime-en-yakin-benim-1189104h.htm#ixzz1m43KIRbu
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.