gphaber

Teşekkürün böylesi...-FOTO GALERİ-

SPOR

Teşekkürün böylesi...-FOTO GALERİ-

Granada maçında hat-trick yaparak 234 golle "Barcelona tarihinin en golcü oyuncusu" unvanını kazanan Lionel Messi’nin rekoru, kulüp tarafından kutlanmaya devam ediyor.

Barcelona’nın altın çağını yaşamasında başrolü üstlenen Messi’nin, bu başarısı karşılıksız kalmadı. Kulüp başkanı Sandro Rosell başta olmak üzere, yönetim kurulu, futbolcular, La Masia alt yapı okulu ve Barça TV çalışanları, Messi formalarıyla objektiflerin karşısına geçti.

Barcelona'nın bütün kesimlerinden biraraya gelen temsilciler, Deportivo Mundial tarafından çekilen 78 fotoğraf ile '10 numara'ya teşekkürlerini sunmuş oldu.

İSTANBUL'DA DA UNUTULMADI

UEFA'nın 36. Olağan Kongresi için İstanbul'da bulunan UEFA Başkanı Michael Platini, Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi’ye övgüler yağdırdı.

Platini, Barcelona tarihinin en golcü oyuncusu unvanının sahibi için O" bir dahi aynı zamanda mütevaziliğiyle her futbolcunun saygı duyduğu bir isim. Onu izlemekten büyük keyif alıyorum. Topu aldığı her an muazzam işler yapıyor" ifadelerini kullandı.

Guardiola ile başka bir Barcelona oluştuğunu belirten Platini, "Eskiden Cruyff’un rüya takımını izlerdim. Şimdilerde Guardiola buna bambaşka bir anlam kazandırdı. Elbette Messi’nin yanı sıra Xavi, Iniesta ve Cesc’in de olması bu takımı yenilmez kılıyor" diye konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun da bireysel olarak büyük bir yetenek olduğunu vurgulayan Platini, iki oyuncu arasındaki en büyük farkı "Messi küresel bir oyuncu" sözleriyle yorumladı. (Hürriyet)



Kaynak : //www.spor3.com/tesekkurun-boylesi...-1254039h.htm#ixzz1prXhNcpx
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.