gphaber

Toroğlu'nun Kıbrıs CD'sinde ne var?

SPOR

Şike davasının tutuklu sanığı Abdullah Başak'ın dünkü duruşmada söylediği Erman Toroğlu'nun Kıbrıs'ta çekilmiş CD'si merak ediliyor

 Şike davası gündemi uzun süre meşgul edecek. Kamuoyu şimdi tutuklu sanık Abdullah Başak'ın gazetecilere, "Toroğlu'nun elimizde Kıbrıs'ta çekilmiş CD'si var. Buradan çıkayım yayınlayacağız" açıklamasını konuşuyor.

Tutuklu sanıklardan Abdullah Başak, futbol yorumcusu Erman Toroğlu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı. Başak, "Benim için futbolcu menajeri diyorlar. Hangi futbolcunun menajeriyim. Buradan bir çıkayım Erman Toroğlu'nun Kıbrıs'taki CD'sini yayınlayacağız. Zaten bunu Toroğlu'nun avukatına da söyledim" dedi.

EFSANE KADRO SİLİVRİ'DEYDİ

Futbolda şike davasının 4. duruşmasına, Fenerbahçe Futbol Takımının 1988-89 kadrosundan 3 isim dışındaki tüm futbolcular izleyici olarak katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanıklı davanın 4'üncü duruşmasında, 401 sayfalık iddianamenin 3 TRT spikeri tarafından okunması tamamlandı.

KİMLER VARDI?

Sabah duruşmanın başlamasının ardından kısa bir süre sonra Fenerbahçe futbol takımının efsane kadrosu olarak nitelendirilen 1988-89 kadrosunda yer alan futbolcular Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Şenol Ustaömer, Rıdvan Dilmen, Şenol Çorlu, Erdi Demir, Hakan Tecimer, Hasan Vezir ve Nezihi Tosuncuk duruşmaya izleyici olarak katıldı.

Fenerbahçe'nin o yıllarda kadrosunda yer alan Toni Schumacher ve Müjdat Yetkiner ile o sezon takımın teknik direktörü olan Todor Veselinovic dışındaki isimler salonda izleyici bölümüne geçerek duruşmayı izledi. Bunun yanı sıra eski futbolcular Saffet sancaklı, Semih Yuvakuran, Engin İpekoğlu, Turan Sofuoğlu, Abdullah Çevrim ve Ogün Altıparmak da izleyiciler arasında yer aldı.



Kaynak : //www.internethaber.com/erman-toroglu-sike-iddianamesi-kibris-cdsi-abdullah-basak-davasi--402056h.htm?interstitial=true#ixzz1mioRGsX1
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.