gphaber

''Tüm sıkıntılara rağmen...''

SPOR

''Tüm sıkıntılara rağmen...''

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, geride kalan sezonu değerlendirirken, "Geçen yıl, tüm sıkıntılara rağmen bizim için güzel geçti" dedi.

Yerel bir gazeteye açıklamada bulunan Ertuğrul Sağlam, mücadelenin yanı sıra oyun kalitesiyle de güzel bir takımın ortaya çıktığını kaydeden Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"FİNAL OYNADIK"

"Bir çok kişinin umudunu kestiği Bursaspor, Süper Final Avrupa Ligi grubunu 1’inci bitirdi. Türkiye Kupası’nda 20 yıl sonra final oynama başarısını gösterdi. Bu şerefi taraftarla birlikte yaşadık. Her ne kadar kötü sonuç alsak da, final oynamak büyük bir başarı. Sonuçta ben bu sezonun büyük sıkıntılara rağmen bizim için güzel geçtiğini söyleyebilirim. En büyük kazancımız, önümüzdeki sezon kadrosunun alt yapısını oluşturmuş olmamız."

"2-3 ÇOK İYİ FUTBOLCU ALACAĞIZ"

Yeşil beyazlı takımının önümüzdeki sezon çok fazla transfere ihtiyaçları olmadığını da vurgulayan Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bursaspor, 2-3 tane çok iyi futbolcu ile bu seneden çok daha iyi bir Bursaspor olabilir. Ben başkana ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Teknik ekip ve futbolculara da teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü taraftara etmek istiyorum. Kupa finalinde de Türkiye’ye fair play dersi verdiler. İnsanlık dersi verdiler. Sıkıntılı günlerimizde hep yanımızda oldular. Onların desteğiyle bugünlere geldik. Önümüzdeki sezonun bu sezondan çok daha iyi olacağının müjdesini vermek istiyorum. İyi bir Bursaspor izlettireceğiz."

"ANKARA’DA KAN AKSAYDI MANŞET OLURDU"

Türkiye Kupası final maçının Türk futbol tarihine geçmesi gerektiğini de ifade eden Ertuğrul Sağlam, şöyle konuştu:

"Özellikle sezon sonuna doğru atmosferi yüksek maçlarda futbol terörünün hortladığı bir ortamda ben taraftarımızla gurur duydum. Biz özel bir takımız ve bunu herkese gösterdik. O tablo medyaya hiç yansımıyor. Ankara’da kavga olsaydı, kan aksaydı manşet olurdu. Ancak bu güzellikler bir satır bile yer almadı. Kötüyü insanların önüne sunarak daha cazip hale getiriyoruz. Ankara’daki atmosferi gördükte sonra Bursaspor’da çalışmaktan Bursasporlu olmaktan dolayı çok gururlandım."

"TRANSFERLER YERLİ OLACAK"

Yeni sezona çok daha güçlü girmeyi hedeflediklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, takımdan ayrılacakların olacağını açıklarken şöyle dedi:

"Biz çok kalabalık bir kadroyla mücadele ettik. Bu sezon 29 olan futbolcu kadrosunu 22 veya 23’le sınırlandırmayı istiyoruz. Ona göre antrenman programları çizmek istiyoruz. Aramızdan 6-7 oyuncu ayrılacak. Yeni dönemde transfer de ağırlık yerliden yana olacak. Kaptan Ömer Erdoğan’ın sözleşmesi bitti. Bu konuyu başkanla konuşacağım."

Hürriyet


Kaynak : //www.spor3.com/tum-sikintilara-ragmen...-1340744h.htm#ixzz1vEd3rCHO
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.