gphaber

'Üç büyükler'den Albayrak'a mesaj

SPOR

'Üç büyükler'den Albayrak'a mesaj

G.Saray-F.Bahçe Kadınlar basketbol maçının ardından çıkan arbedede rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Abdürrahim Albnayrak'a geçmiş olsun mesajı yağdı. G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe kulupleri Albayrak için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, ''Dün gece oynanan Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final karşılaşması sonrası bir sağlık sorunu yaşayan yönetim kurulu üyemiz Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' denildi.
Albayrak, dün akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan maçın ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Fenerbahçe Kulübü de Albayrak için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak'ın geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla hastaneye kaldırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Sayın Abdürrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; acil şifalar diliyoruz'' denildi.

Albayrak için bir mesaj yayınlayan Beşiktaş kulübü oldu. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, ''Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'ın rahatsızlandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz'' denildi.

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan ve tribün olaylarının yaşandığı Avrupa derbisinin ardından rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.



Kaynak : //www.spor3.com/uc-buyuklerden-albayraka-mesaj-1267029h.htm#ixzz1qbwOhDPE
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.