gphaber

Ünal Aysal'a destek yok

SPOR

Ünal Aysal'a destek yok

Ancak kulüplerden destek gelmedi. Orduspor Başkanı Türkmen "Pes etmemek lazım" dedi. Kayserispor Menajeri Hurma ise "Kendi oyunlarına bizi alet etmesinler" ifadesini kullandı.
3 Temmuz'da patlayan şike skandalından sonra gözler Futbol Federasyonu'na çevrildi. Bilindiği gibi TFF Etik Kurulu, tavsiye niteliği taşıyan raporunu tamamladı. Şimdi adı skandala karışan takımlar, Federasyon'un vereceği cezayı ve nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor.

Özellikle Galatasaray cephesinde Başkan Ünal Aysal'ın karardan sonra ne gibi tavır alacağı da merak edilenler arasında. Aysal, bundan bir süre önce, “UEFA, TFF'nin kararını beğenmeyip, Türk takımlarını Avrupa kupalarından men ederse istifa ederim. Benim gibi diğer kulüp başkanları da protesto için görevlerini bırakmalı" ifadelerini kullanmıştı.

Konuyu gazeteniz BUGÜN Süper Lig'de mücadele eden kulüp başkanlarına sordu. Ancak başkanlar Aysal'ın görüşüne katılmadıklarını dile getirdi.

Mersin ve Antalya da soğuk


Kayserispor adına konuşan Genel Menajer Süleyman Hurma, "Kendi oyunlarına bizi katmasın. Eğer futbolu kurtaracaksak sadece bu konuda Avrupa'ya gidiyor muyuz, gitmiyor muyuzu konuşmamak gerekir. Kötü yönetilen futbol yüzündenn bu durumdayız" değerlendirmesini yaparken, Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, "Bu konuda sonuna kadar mücadelemiz sürmeli. İstifa edip pes etmemek gerek. Ünal Aysal'a katılmıyorum" yorumunda bulundu.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, "Bu görüş Ünal Aysal'ın kendi görüşüdür. Dolayısıyla kulüpleri bağlamaz” diye konuştu.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Doğmamış çocuğa don biçilmez. Zamanı geldiğinde karar verilmeli. Galatasaray'ı daha fazla ilgilendiren bir durum. Onlar bunu masaya yatırmış eksileriyle artılarıyla değerlendirmiş. O noktaya gelinirse bu düşünülür" ifadelerini kullanarak Aysal'a üstü kapalı da olsa destek verdi. (BUGÜN)

Kaynak : //www.spor3.com/unal-aysala-destek-yok-1306522h.htm#ixzz1tGJjYTbc
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.