gphaber

'Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin'

SPOR

'Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin'

Ali Dürüst: Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Puan farkını avantaj olarak görmüyoruz. Play-Off’u kazanıp, şampiyon olmak istiyoruz. Elde ettiğimiz puan farkı takımda kesinlikle rehavet yaratmadı.

G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst, Trabzon beraberliği sonrası “Son dakikada galibiyeti kaçırdık” dedi. Dürüst, “Özellikle 2. yarıda oyunun hakimiydik. Ama Trabzon güçlü bir ekip. İlk yarıda olmayan bir pozisyondan golü yedik. Yerde 2 oyuncu vardı, oyun başlamayabilirdi. Ancak, daha çok maçımız var. Son dakikalarda önemli pozisyonlarımız vardı, galibiyeti kaçırdık” diye konuştu.

‘ÇAKIR TEPKİ GÖRDÜ’


Dürüst, “Yenemiyorsan da, yenilmeyeceksin. Puan farkını avantaj olarak görmüyoruz. Play-Off maçlarını kazanıp, şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bu yolda ilerliyoruz. Elde ettiğimiz puan farkı, takımda herhangi bir rehavet yaratmadı. Bu arada hakem Cüneyt Çakır, ilk devredeki bazı takdir hakları ve gol pozisyonunun çabuk başlaması nedeniyle seyirciden tepki gördü. 2. yarıda biz oyuna hakim olunca tahrik yaşanmadı” ifadelerini kullandı.



Kaynak : //www.spor3.com/yenemiyorsan,-yenilmeyeceksin-1259450h.htm#ixzz1qEY1v32g
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.