gphaber

Yine, yeni, yeniden Slaven Bilic

SPOR

Yine, yeni, yeniden Slaven Bilic

Süper Final'de üst üste gelen iki yenilgi ve ortaya konan futbol üzerine Beşiktaş'ın yeni yönetimi eski defterleri açtı. Fikret Orman ve kurmayları, Bilic'ten gelecek sezon için randevu istedi.
Beşiktaş’ta üst üste alınan Galatasaray ve Trabzonspor yenilgileri, yönetimde çatlak seslerin yükselmesine neden oldu. Gelecek sezon sonuna kadar sözleşme imzalanan teknik direktör Tayfur Havutçu’nun durumunu tekrar mercek altına alma kararını veren Siyah-Beyazlı idareciler, yeniden Slaven Bilic ismini düşünmeye başladı. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından, Hırvatistan Milli Takımı’ndan ayrılacak olan Bilic’i ciddi şekilde düşünen Fikret Orman’ın da, bu konuda ikna edildiği belirtildi.

‘Türkiye’ye gelmeye hazır’

Yeni sezona yeni bir hocayla başlama fikrini benimseyen Siyah-Beyazlı yönetimin, önümüzdeki günlerle Slaven Bilic’le bir görüşme yapacakları kaydedildi. Şu anda Hırvatistan Milli Takımı’nın kaleci antrenörlüğünü yapan Siyah-Beyazlılar’ın eski file bekçisi Marijan Mrmiç’in, Bilic’i Beşiktaş hakkında bilgilendirdiği kaydedildi. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Hırvat Stjepan Tomas, genç çalıştırıcının Türkiye’ye gelmeye
hazır olduğunu dile getirmişti.



Kaynak : //www.spor3.com/yine,-yeni,-yeniden-slaven-bilic-1304860h.htm#ixzz1sylLiUcv
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.