gphaber

AK PARTİ Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat ATIM'dan İlçe Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

SULTANGAZİ

AK PARTİ Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat ATIM'dan İlçe Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu'nun organizasyonunda gerçekleşen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşun 167. Yılı dolayısıyla Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya'yı ziyaretinde yaptığı konuşmada, ilçede asayiş ortamının en üst düzeyde sağlanıyor olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Atım, "Teşkilatın Sultangazi’de asayiş ile ilgili yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyorum. Sergilenen uyumlu çalışmayı görmekten son derece mutluyum.” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ağırkaya ise Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşu ile ilgili bilgiler aktararak "10 Nisan 1845'de hazırlanarak yürürlüğe konulan Polis Nizamnamesi'nde ilk defa 'polis' kelimesi bu nizamname ile hayatımıza girmiş. Bu da Polis teşkilatının kuruluşu olarak kabul edilerek bugüne gelene kadar 'Polis Haftası' olarak kutlanıyor. 167 yıldır da polis hizmetimizi en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz.


Şimdiye kadar üstlendiğimiz misyonu inşallah bundan sonra da en güzel şekilde yerine getiririz. İlçemizde eksik olan MOBESE ve araç konusudur. İnşallah sizin katkılarınızla da bu eksiklikleri gidererek hayata geçiririz. Ayrıca her ne kadar hırsızlık ilçemizde halk arasında çok olarak bilinse de, ilçemizde hırsızlık vakaları alt seviyeye inmiştir.” dedi.

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a İlçe Başkan Yardımcıları Suzan Dağlar Civan, Ahmet Çelik, Umut Öztürk, Sultangazi Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Çeştan, İlyas Avcılar ve Servet Beşkardeş’in yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyon üyeleri eşlik etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.