gphaber

Atım ve Altunay Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor.

SULTANGAZİ

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Eski Edirne asfaltı üzerinde bulunan esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

İlçede bulunan esnafları ziyaret ederek dilek ve önerileri dinleyen AK Parti Sultangazi ilçe Başkanı Av. Murat Atım ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan esnafları ziyaret etmeye devam ediyorlar. Esnafın dilek ve önerilerini dinleyen başkan Atım ve Altunay, esnafın sorularını tek tek cevaplayarak, siyaseti sokağa taşımaya devam ediyorlar. Bu çalışmaların seçimle bir ilgisi olmadığının en bariz örneği, bu çalışmaların Sultangazi ilçesinde 3,5 yıldır devam etmesi.

Eski Edirne asfaltı üzerinde bulunan esnafların şikayetleri arasında birinci sırayı, tramvay yolunun çevresinde bulunan güvenlik çitleri. Bu çitlerin caddenin karşıdan karşıya geçişi engellediğini ve bu durumun esnafı olumsuz etkilediğini söyleyen cadde esnafı, belediyenin kendileriyle ilgili çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Hükümetin ekonomik istikrar anlamında attıkları adımları desteklediklerini söyleyen esnaf, ilçede Belediye Başkanının ve AK Parti ilçe Başkanının sürekli sokakta esnafla ve vatandaşla iç içe olmasının ise örnek bir davranış olduklarını söylediler.

Başkan Altunay, cadde üzerinde bulunan tramvay güvenlik çitlerinin kontrollü bir şekilde kaldırılacağını ve güvenli geçiş alanları oluşturularak bu soruna bir çözüm bulunacağını söyledi. Eski Edirne asfaltı caddesinin Sultangazi ilçesinin en işlek ve prestijli caddesi olduğunu söyleyen Başkan Altunay, caddenin trafiğe kapatılarak tamamen yaya trafiğine açılması konusunu ise şöyle değerlendirdi: “ Bu caddeyi şayet trafiğe kapatmamız halinde, Sultançiftliği, 50. Yıl, İsmetpaşa ve Cebeci mahallelerinden caddeye çıkan ara sokakların hepsi çıkmaz sokak olurlar. Sokaklar dar olduğu için buralardan geriye dönüşte yapılmayacağı için daha ciddi sorunlar çıkar.” Dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.